HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar merhabalar bu gün 1000 euro'ya satın aldığım Shiro3'ü sizlere sunucam sebebi ise çok basit aldığım arkadaş bana destek vereceğini söyledi fakat içerisindeki sorunları çözemediğim için benden 600 euro para istedi bu sebepten bende sizlere sunuyorum bir teşekkürü çok görmeyin.
Virüs Total Eklenecek.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüs Total Eklenecek.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
alakasız olduğu ve Öğeyi görmek için üye olmalısınız. dosya içeriği önceden paylaşıldığı için kapatıldı
Arkadaşlar merhabalar bu gün 1000 euro'ya satın aldığım Shiro3'ü sizlere sunucam sebebi ise çok basit aldığım arkadaş bana destek vereceğini söyledi fakat içerisindeki sorunları çözemediğim için benden 600 euro para istedi bu sebepten bende sizlere sunuyorum bir teşekkürü çok görmeyin.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüs Total Eklenecek.
Link kırık

Link kırık![]()
Düzelttim.
teşekkürlerde 4.5 gb ne var bunun içinde başka linke atamazmısın kota sorunu falan var bu megada nasıl indircez bunuDüzelttim.

teşekkürlerde 4.5 gb ne var bunun içinde başka linke atamazmısın kota sorunu falan var bu megada nasıl indircez bunu![]()
Server , Client , Tools Sourceleri , Protolar , Game.tar.gz , Mysql.tar.gz , Full Client.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)