kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Wallhack for server-side protections | Sunucu taraflı korumalar için wallhack | Svside Wallhack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Yine aynı methodla oyuncunun VIEW_RANGE içerisinde yere atıldığı görünen eşyaların kordinatlarını alıp karakteri hareket ettirmeden o kordinata gönderip itemi alıp geri eski kordinatına gönderen otomatik botlar kullananlar var, efsun atarken oyuncu şans olsun diye yere item atıp geri aldığı anda item yere düşmeden direk bot tarafından alınıyor mili saniyelik bir olay olduğu için karakterin oraya gidip geldiğini göremiyorsunuz bile

İstemci sunucuya fake ancak normal olan bir kordinat bildirdiği için sunucunun her şey normalmiş gibi davranmasına neden oluyor sunucu tarafından SyncPosition fonksiyonunda ve istemci tarafından sunucuya gönderilen kordinatın doğruluğu kontrol edildiğinde bununda önüne geçilebiliyor svside kısa zamanda düzeltecektir zaten bunu

Fake koordinat göndermiyorum?

Fake koordinat göndermiyorum?

Hilenin aktif olduğu bilgisayarda dağa çıkarken dışardan başka bir oyuncu gözüyle bakıldığında karakterin dağda olmadığı görünüyor bu da sunucunun hilenin açık olduğu bilgisayardaki doğru kordinat hakkında bilgisinin olmadığını gösteriyor çünkü oyuncuların posizyon bilgileri istemciler arasında değil sunucudan istemcilere bildiriliyor

Hilenin aktif olduğu bilgisayarda dağa çıkarken dışardan başka bir oyuncu gözüyle bakıldığında karakterin dağda olmadığı görünüyor bu da sunucunun hilenin açık olduğu bilgisayardaki doğru kordinat hakkında bilgisinin olmadığını gösteriyor çünkü oyuncuların posizyon bilgileri istemciler arasında değil sunucudan istemcilere bildiriliyor

Doğru da ilk verdiğin örnekle alakası yok o örnekteki hile anlık olarak farklı koordinat paketi yolluyor işini halledip duruyor. Benim yaptığımda ise ben koordinat paketi yollamıyorum :oops:

Doğru da ilk verdiğin örnekle alakası yok o örnekteki hile anlık olarak farklı koordinat paketi yolluyor işini halledip duruyor. Benim yaptığımda ise ben koordinat paketi yollamıyorum :oops:

İlk verdiğim örnek geçen hafta denk geldiğim bir hiledeki analizdi yerden item alınabilmesi için itemin yanında olman gerekiyor bu nedenle o hilede adam kordinatı sunucuya gönderip geri eski kordinatına geri atıyor o örnek başka bir hile ile alakalıydı zaten.

Worldeditor ile maplerin hareket edilebilir kordinatlarını toplayıp oyuncu sanki o kordinatlar da dolaşıyormuş gibi sunucuyu yanıltırsan hilenin sunucu tarafından tespit edilmesi daha olanaksız bir hale gelir sunucuya kordinatı bildirmesende, fake olarak bildirsende bu hile zaten mevcut olarak çalışabilen bir şey :)

İlk verdiğim örnek geçen hafta denk geldiğim bir hiledeki analizdi yerden item alınabilmesi için itemin yanında olman gerekiyor bu nedenle o hilede adam kordinatı sunucuya gönderip geri eski kordinatına geri atıyor o örnek başka bir hile ile alakalıydı zaten.

Worldeditor ile maplerin hareket edilebilir kordinatlarını toplayıp oyuncu sanki o kordinatlar da dolaşıyormuş gibi sunucuyu yanıltırsan hilenin sunucu tarafından tespit edilmesi daha olanaksız bir hale gelir sunucuya kordinatı bildirmesende, fake olarak bildirsende bu hile zaten mevcut olarak çalışabilen bir şey :)

Fikir için teşekkürler, boş vaktimde inceleyeceğim.
Daha fazla hilenin çalışma mantığı hakkında ipucu vermiyim, merak eden incelesin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri