TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Büyükweb mi Büyükhost mu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aslankul19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

aslankul19

Level 4
TM Üye
Konular
13
Online süresi
12m 39s
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 1 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
95
MmoLira
17
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar öncelikle merhaba kafamda güzel bir proje var bunu gerçekleştirmem için güvenilir firmalar arıyordum bu 2 firmada karar kıldım ama hangisini seçeyim bilemedim eğer daha önce tecrübesi olan arkadaşlar var ise bu firmalar hakkında yorum yapmalarını rica ederim teşekkürler.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Tabiki de buyukhost çok sevdiğim bı kardeşim kral adam filesleri olsun yardım severligi olsun, buyukwebe gidersen hem parani alırlar hem fırça yersin azar yersin sikayetvara girip tüm sikayetleri isaretleyip okuyabilirsiniz canli destekte semt çocukları gibi konuşuyorlar argo kaba saba kalitesizlik hatsafhada..
Neden hocam ne için öneriyorsunuz ?
SiberDizayn Ticketler Ve Yardım Konusunda Çok İyi,Filesleri Sorunsuz Çoğu Bilişim Gibi Boş Filesler Yok Dolu Dolu Filesleri Var Sağlam İlgileniyorlar.

SiberDizayn Ticketler Ve Yardım Konusunda Çok İyi,Filesleri Sorunsuz Çoğu Bilişim Gibi Boş Filesler Yok Dolu Dolu Filesleri Var Sağlam İlgileniyorlar.
İnceledimde her şey para yahu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri