bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Longjuyt2 Türkçe Yama Paket !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan backtoback
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar ßir Konumda Daha Tekrar ßeraberiz :)

Direk Konuya Geçmek İstiyorum Fazla Uzatmak İstemiyorum :)

Öncelikle Söylemek İstediğim Şey Şu Ki ßu Dosya Upload'i Tamamen ßana Aittir Toplam 2.5 Saat'e Yakın Sürdü Rar'i UpLoadLamam.

Longjuyt2 Hakkında Zorluk Çekenler İçin Yapılmıştır!

Winrar Halinde Koydum Ve Rapidshare'De Sorun Yaşayanlar İçin Dosya.TC'Den :) Hatalar İçin Çözüm Ve Lag Sorunları Hakkında Çözümleri Aşağıda Açıkca ßelirttim.

İlk Olarak Direk Link Vermek İstiyorum !

Dosya.TC Direk Link:

Eğer Şifre İsterse: www.turkmmo.com

İlk Olarak Lag Önleme Konusundan ßaşlamak İstiyorum ! [Unutmayın,ßu ßölüm Alıntıdır!]

Lagsız Girmek İçinde ßazı Yollar Var Ama Lag Tamamiyle Gitmiyor Sadece Oyunu ßiraz Daha Rahat Oynuyorsun.

ßu Yollar...

1-)Bilgisayarım - C - Windows - Prefetch buyara giriyoruz. ve buradaki layout dosyası var o dosya hariç hepsini siliyoruz.
2-=Ağ bağlantılarım - özellikler - yerel ağ bağlantısı - özellikler - interset iteliğim kuralları(TCP/IP)
- özellikler buradan dns leri değiştirebilirsiniz.
DNS ayarlarına giriyoruz ordan 1. sıradakini 4.2.2.4 yapıyoruz. 2. sıradaki boş kalıyor.
3-)Ctrl + alt + delete ye basıyoruz orda kullanıcı adınının altında bilgisayarınızın adı yazmaktadır. o yazanlardan çoğu işimize yaramamakdatır. onların hepsini görev sonlandır diyerek kapatıyoruz. explorer.exe hariç.
4-)oyuna girerken virüs programımızı kapatıyoruz. Çünkü virüs programları kep güncelleme yapıyor internetten. o yüzden interneti yavaşlatmaktadır.

Bu şekilde lag birazda olsun gidiyor lag bizden kaynaklanmıyor arkadaşlar oyun serverında lag oldugu için bu şekilde zorluk çıkıyor.

Şimdide Geldik Hatalar ßölümüne !

1. Hata[Locale_Tr_Addr Hatası]:Arkadaşlar ßu Hata İçin Dosyaya Gerek Yoktur Pack Dosyasını Açıp Orada ßulunan Locale_Tr_Addr Dosyasını Silmeniz Yeterli Olacaktır, Oyuna Giriş Yapmayı Deneyip 'SetGuildMarkPah Hatasını Alırsanız Çözümü Aşağıda !

2.Hata[SetGuildMarkPath Hatası]:Yolladığım Rar''Da Vermiş Olduğum 'SET GUİLD MARK PATH HATASI ÇÖZÜMÜ!' Adli Klasöre Girip İçindeki Dosyaları Pack Klasöründe ßulunan Dosyaların İçine Atıp Kopyala,Değiştir Yaparsanız Ve Oyuna Girişi Denerseniz ßaşarılı Olduğunuzu Göreceksiniz :)

3.Hata[HongKong Hatası]:Rar'Daki HONG KONG HATASI ÇÖZÜMÜ! Klasörüne Girip İçindeki Dosyaları Pack Klasörüne Atmanız Yeterli Olacaktır.Eğer Pack Klasöründe ßöyle Dosyalar Varsa Oradakiler İle Değiştirin :)

Ehh Her Şey Gibi ßu Konumuzda Görüşmek Üzere Hoşcakalın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri