onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

AstekMt2-MeyraMt2 Server Files + Source 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Burda sorun var sorun var diye ağlıcağınız yere gidin sorunları yapmaya uğraşın biraz, emek olmadan yemek olmaz.! O filese dandik diyenlere de şunu söylüyorum sizin acaba böyle bir filesiniz oldu mu yada o onlineli bir oyununuz oldumu. Siz burda bu filesi yargılayacağınıza ilk önce kendinizi yargılayın. Emek olmadan ekmek olmaz bu sorun var, bu files kullanılmaz edilmez diyenler biraz uğraşsın yapsın. Filesteki sorunları işi bilen biri 1 saatte fixleyebilir.

İşi bilen 1 saatte çözer diyorsun siz işi bilmediğinizden mi bu filesi paylaştırdınız ? Milleti burada aşağılamaya çalışıyorsun falan iki üç lira cebın para gördüde ahkam mı kesmeye başladın eyw güzel files yapmışınız ama sorunluymuş filesinizi denemedim yorumlardan sorunlu olduğunu anladım sadece yanlış anlaşılmada olmasın metin2 ilede uğraşmıyorum artık ama konuşmanı beğenmedim. Birde unutma emek harcamadan çok yemek hazırlattım.

Fazla konuşmaya gerek yok, piyada yüksek onlineli ne kadar server varsa (55levelmetin2 den star2 ye kadar) hemen hemen hepsinin alt yapısı astek filestir. Neden alt yapı astek? Çünkü piyasa da bunun kadar sağlam (güncel özelliklere sahip) files yoktur. (Ücretsiz paylaşılanların arasında)

Pack ta olsa iyi olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri