- Konular
- 65
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 619
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 2,443
- DevLira
- 82
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Burda sorun var sorun var diye ağlıcağınız yere gidin sorunları yapmaya uğraşın biraz, emek olmadan yemek olmaz.! O filese dandik diyenlere de şunu söylüyorum sizin acaba böyle bir filesiniz oldu mu yada o onlineli bir oyununuz oldumu. Siz burda bu filesi yargılayacağınıza ilk önce kendinizi yargılayın. Emek olmadan ekmek olmaz bu sorun var, bu files kullanılmaz edilmez diyenler biraz uğraşsın yapsın. Filesteki sorunları işi bilen biri 1 saatte fixleyebilir.
İşi bilen 1 saatte çözer diyorsun siz işi bilmediğinizden mi bu filesi paylaştırdınız ? Milleti burada aşağılamaya çalışıyorsun falan iki üç lira cebın para gördüde ahkam mı kesmeye başladın eyw güzel files yapmışınız ama sorunluymuş filesinizi denemedim yorumlardan sorunlu olduğunu anladım sadece yanlış anlaşılmada olmasın metin2 ilede uğraşmıyorum artık ama konuşmanı beğenmedim. Birde unutma emek harcamadan çok yemek hazırlattım.
- Konular
- 13
- Online süresi
- 3h 12m
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 5 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 89
- MmoLira
- 276
- DevLira
- 0
Pack ta olsa iyi olurdu
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 3 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 6
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
teşekkürler
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)