kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

AstekMt2-MeyraMt2 Server Files + Source 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Fazla konuşmaya gerek yok, piyada yüksek onlineli ne kadar server varsa (55levelmetin2 den star2 ye kadar) hemen hemen hepsinin alt yapısı astek filestir. Neden alt yapı astek? Çünkü piyasa da bunun kadar sağlam (güncel özelliklere sahip) files yoktur. (Ücretsiz paylaşılanların arasında)

Tekmt2 astekmt2 alesia - mercure2 metin2.la felan filan bunların alt yapıları aynıdır ve
gerçek kaynak EmpireWorld2 filesidir o alt yapıyıda full şekilde ilk paylaşan benim.
Üstüne ekle çıkart rutuş çek sonra astek pastek ahmet mehmet diye sw'ler çoğaldı sonra files kimin eline geçtiyse
hacı alt yapıne cevabı direk ''ben 0 'dan yazdım çizdim ekledim hiç bir sorunu yoktur istiyorsan sana satayım''
vede sattılar da bu files sayesinde bir çok kişi dolandırıldı paraları emekleri boşa gitti.
Şimdi önüne gelen benim filesim diyor konuyu açan şahıs bile benimdir diyor :)
Files kaç senedir elinizde daha özel parlamaları vede slotlara vurunca çıkan level bozuklukları
mobl'ardan düşen parçacıklar .py dosyalarındaki gereksiz kodlar buglar vb vb . daha halledemediniz
ve halen eklediğin bir kaç warez sistemler için files bana aittir diyorsun :) :)

Fazla konuşmaya gerek yok, piyada yüksek onlineli ne kadar server varsa (55levelmetin2 den star2 ye kadar) hemen hemen hepsinin alt yapısı astek filestir. Neden alt yapı astek? Çünkü piyasa da bunun kadar sağlam (güncel özelliklere sahip) files yoktur. (Ücretsiz paylaşılanların arasında)
@faydee umut abi senin 55lvmetin2 deki filesin astek filesmiş seninde haberin yokktu herhalde :D

Sen 55lvlmt2 filesinin ne dönemlerden geçtiğini biliyor musun?
Bilmiyorsun.Hatta ha hiç oynamadın bile,
Fikir sahibi olmadığınız, süreci içinde yer almadıgınız konular hakkında atıp tutmayın
55lvlmt2, metin2 paylaşılan ilk sourcelerinden düzenlendi

Tekmt2 astekmt2 alesia - mercure2 metin2.la felan filan bunların alt yapıları aynıdır ve
gerçek kaynak EmpireWorld2 filesidir o alt yapıyıda full şekilde ilk paylaşan benim.
Üstüne ekle çıkart rutuş çek sonra astek pastek ahmet mehmet diye sw'ler çoğaldı sonra files kimin eline geçtiyse
hacı alt yapıne cevabı direk ''ben 0 'dan yazdım çizdim ekledim hiç bir sorunu yoktur istiyorsan sana satayım''
vede sattılar da bu files sayesinde bir çok kişi dolandırıldı paraları emekleri boşa gitti.
Şimdi önüne gelen benim filesim diyor konuyu açan şahıs bile benimdir diyor :)
Files kaç senedir elinizde daha özel parlamaları vede slotlara vurunca çıkan level bozuklukları
mobl'ardan düşen parçacıklar .py dosyalarındaki gereksiz kodlar buglar vb vb . daha halledemediniz
ve halen eklediğin bir kaç warez sistemler için files bana aittir diyorsun :) :)

selam dolandırıcı kardeş filesi senmi paylaştın roman avalondan alıp bu filesi eline veren benim uyarırım clientini daha build edemiyordunuz ben build ettim şimdi milletin gözünü boyamayı keste işine bak hadi iyi forumlar son mesajım

qGdqM3.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri