Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Alpha V.1 2017 - 2018 Güncel Server Files Satışta!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Öncelikle şunu belirtmeyi uygun buluyorum. Sanmıyorum kelimesi ihtimal belirtir. Kendinize ait olduğunuzu bilmediğiniz filesin tanıtımını ve satışını neden yapıyorsunuz? Bu gerçekten şaşırtıcı. Haydi neyse onuda geçtim madem bir işe girdiniz VINCHENZOO 'nu tanımadığınızı söylüyorsunuz. Adamın tanıtım konusunun hemen hemen hepsini sömürmüşsünüz. Farklı nicklerle resimler ekleyerek. Ama bir iki şey değiştirdiğiniz iyi olmuş ha. Örneğin biyolog sıfırlama ikonu felan (Ama yazılar bile aynı.) 2-3 var olan questlerin resimlerini almanız ve onları da eklemeniz gerçekten sizde büyük farkındalık uyandırmış. Hem beni neden ilgilendirmesin ki? Kendisinin müşterisiyim sonuçta. Ben filesi asıl sahibinden para vererek almışsam ilgilendirmesi de çok doğal olsa gerek.
Yorumun içi saol kardeşim :)

Hayır filesimi buraya satışa koyuyorsun çok kişi yaptı bunu diğer konular gibi buda kapanacak ancak files ismimi bari çalmasaydınız

https://forum.turkmmo.com/konu/3524...c-cevrimdisi-pazar-kusak-simya-sandik-aynasi/

Filesin orjinali budur bknz.

Son düzenleme:
Hasan Fidan'ın tanıtımını kullansaydın direk kardeş :) Files Hasan Fidan'a aittir yönetime bildirildi.

Kanki bari iki üç sistem değişeydin çok sırıtıyor xD. Hasan fidan files

Files Hasan Fidan'a aitdir. Milletin emek verdiği filesi bu şekilde kullanamazsınız Yönetime bildirildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri