Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Alpha V.1 2017 - 2018 Güncel Server Files Satışta!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba HasanFidan Filesi degilmi ? bu arada hayırlı satışlar.
yorumunuz için teşekkür ederim değildir hocam hayırlı geceler dilerim

nR040M.png

Alpha V.1 Server Files (Files türünü istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.)
Game Sürümü: 40k
Freebsd 9.2 Mysql 5.5' Üstünü Sorunsuz şekilde Kaldırır.

Not: Files " Sourcesiz " Satılmakdadır.
Fiyat Skype veya Mail ile verilecektir.

4nHdlK.png

vjfcS8.png

mc6bMA.png
ITajQe.png

İletişim Bilgileri Aşağıdaki Gibidir
dC1QHl.png
VINCHENZOO / Hasan Fidan'nın filesi değil mi bu? Bence konu kapatılmalı. Bu nedir şimdi ? Emek hırsızlığı değil mi?

https://forum.turkmmo.com/konu/3524...c-cevrimdisi-pazar-kusak-simya-sandik-aynasi/

Sanmıyorum ama kişiyi de tanımam zaten kimseye sistemler benziyor diye hemen çıkışmayın bildirin modlar ilgilenir zaten siz neden celalleniyorsunuz ki boşverin.

Öncelikle şunu belirtmeyi uygun buluyorum. Sanmıyorum kelimesi ihtimal belirtir. Kendinize ait olduğunuzu bilmediğiniz filesin tanıtımını ve satışını neden yapıyorsunuz? Bu gerçekten şaşırtıcı. Haydi neyse onuda geçtim madem bir işe girdiniz VINCHENZOO 'nu tanımadığınızı söylüyorsunuz. Adamın tanıtım konusunun hemen hemen hepsini sömürmüşsünüz. Farklı nicklerle resimler ekleyerek. Ama bir iki şey değiştirdiğiniz iyi olmuş ha. Örneğin biyolog sıfırlama ikonu felan (Ama yazılar bile aynı.) 2-3 var olan questlerin resimlerini almanız ve onları da eklemeniz gerçekten sizde büyük farkındalık uyandırmış. Hem beni neden ilgilendirmesin ki? Kendisinin müşterisiyim sonuçta. Ben filesi asıl sahibinden para vererek almışsam ilgilendirmesi de çok doğal olsa gerek.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri