HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hayır Benim o Kişiyle Hiç Bi Şekilde Alakam Yok Adım da Mete Deil.senin adın Mete miydi saltanat tipi server yapan vs![]()
he tmm ozmnHayır Benim o Kişiyle Hiç Bi Şekilde Alakam Yok Adım da Mete Deil.

Saltanat Files Kullanıcılarınında İşini Görür. Teşekkürler.Zırh kostum ekleyenleriniz bilir bazı zırh ve kostumlerde
Birden fazla Group ShapeData eklememiz gerekiyor zırhlar parça halde olduğu için
Buda Group kalabalığı yapıyor bunun önüne geçmek için şöyle bir çözüm buldum
Sourceskin ve Targetskin arttırma
ClientSource/GameLib/RaceDataFile.cpp açılır
if (TextFileLoader.GetTokenString("sourceskin2", &strSourceSkin) &&
TextFileLoader.GetTokenString("targetskin2", &strTargetSkin))
{
AppendShapeSkin(dwShapeIndex, 0, (strPathName + strSourceSkin).c_str(), (strPathName + strTargetSkin).c_str());
}
Altına
if (TextFileLoader.GetTokenString("sourceskin3", &strSourceSkin) &&
TextFileLoader.GetTokenString("targetskin3", &strTargetSkin))
{
AppendShapeSkin(dwShapeIndex, 0, (strPathName + strSourceSkin).c_str(), (strPathName + strTargetSkin).c_str());
}
if (TextFileLoader.GetTokenString("sourceskin4", &strSourceSkin) &&
TextFileLoader.GetTokenString("targetskin4", &strTargetSkin))
{
}
if (TextFileLoader.GetTokenString("sourceskin5", &strSourceSkin) &&
TextFileLoader.GetTokenString("targetskin5", &strTargetSkin))
{
}
Tab Ayarlı İçinLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.@MaTEQ Teşekkürler
Sorun olursa yazın çözeriz.
Bu şekilde ikiden fazla dds okumasını sağlarız.
![]()
F<3R @ismailapa42