çok güzel bir sistem başarılı gelişmiş halini bekliyoruz gui ekranı olanı eklicem gelişmiş hali gelince hortlatın
iyi forumlar
iyi forumlarSistem güzel fakat, report ederkene ne bilelim o kişi suçlu veya suçsuz lakin şunu söyleyebilirim Konuşmanın yanına (X) butonu yapıp o butona tıklayınca o kelimeyi referans numarası olarak bildirilebilir dahada geliştirlimesi gerek bu hali ile yetersiz kalır
katılıyorum gelişmiş halini bekliyoruz eklemek icin iyi forumlarSistem güzel fakat, report ederkene ne bilelim o kişi suçlu veya suçsuz lakin şunu söyleyebilirim Konuşmanın yanına (X) butonu yapıp o butona tıklayınca o kelimeyi referans numarası olarak bildirilebilir dahada geliştirlimesi gerek bu hali ile yetersiz kalır
Aynen öylekatılıyorum gelişmiş halini bekliyoruz eklemek icin iyi forumlar
İyi forumlarreport demek sadece konuşmada küfür vs değildir ki konuşmada geçmeyen birşey yapmış olabilir. item çalmış olabilir hile açmış olabilir ve bunlar loglarda tutuluyor. yani siz bunları kontrol edebilirsiniz. tabi ki bu kullanılabilir demek değil. aklımda v2 sürümü var vaktim olursa geliştirdiğim zaman v2 olarak güncellerim konuyu.Sistem güzel fakat, report ederkene ne bilelim o kişi suçlu veya suçsuz lakin şunu söyleyebilirim Konuşmanın yanına (X) butonu yapıp o butona tıklayınca o kelimeyi referans numarası olarak bildirilebilir dahada geliştirlimesi gerek bu hali ile yetersiz kalır
v2 olarak güncellediğim zaman haber veririmkatılıyorum gelişmiş halini bekliyoruz eklemek icin iyi forumlar

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)