şikayet kanalı diyorsun sanırım. gönderileri sadece gm'mi görecek. biraz daha açarsan not alabilirim. rica ederim bu arada
Şöyle hani oyuncuların üstüne tıkladığın zaman Fısıltı Ticaret Duello falan çıkıyorya oraya Rapor Et ekliyceksin tıkladığın zaman bir gui çıkıcak rapor nedenini yazıcaz göndericez kısa zamanda bilgisayara geçersem ben yapar yorum olarak atarım veya sen yaparsın zaten.
not aldım. bu şekilde yazdığım zaman v1.1 olarak güncellerim konuyu. teşekkürler fikir içinŞöyle hani oyuncuların üstüne tıkladığın zaman Fısıltı Ticaret Duello falan çıkıyorya oraya Rapor Et ekliyceksin tıkladığın zaman bir gui çıkıcak rapor nedenini yazıcaz göndericez kısa zamanda bilgisayara geçersem ben yapar yorum olarak atarım veya sen yaparsın zaten.
Geliştirilebilir bir sistem anlık ekran resmini çekip belli bir siteye oto up edip mysql'a linki verebilir
bir çok geliştirme yapılabilir fikir güzel
bir çok geliştirme yapılabilir fikir güzel

bu kadar üstüne düşceğim bir sistem değil aslında sadece düello kısmına alıp gui ekleyebilirim. ama yapmak isteyen yapabilir.Geliştirilebilir bir sistem anlık ekran resmini çekip belli bir siteye oto up edip mysql'a linki verebilir
bir çok geliştirme yapılabilir fikir güzel![]()
Teşekkürler.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)