süpersin v2 güncellemeni bekliyoruz dostum anlatımlı olsunreport demek sadece konuşmada küfür vs değildir ki konuşmada geçmeyen birşey yapmış olabilir. item çalmış olabilir hile açmış olabilir ve bunlar loglarda tutuluyor. yani siz bunları kontrol edebilirsiniz. tabi ki bu kullanılabilir demek değil. aklımda v2 sürümü var vaktim olursa geliştirdiğim zaman v2 olarak güncellerim konuyu.
v2 olarak güncellediğim zaman haber veririm![]()
aman ha öyle bir şey yaparsanız forumda kimseye söylemeyin saldırıyorlar sonraGeliştirilebilir bir sistem anlık ekran resmini çekip belli bir siteye oto up edip mysql'a linki verebilir
bir çok geliştirme yapılabilir fikir güzel![]()
resim çekersek oyun ekranını çekeriz masaüstünü değil. sonuçta türkiyede yaşıyoruz ve T.C.K'na uymak zorundayız değil mi ? yoksa siz türkiyede değilmisiniz ? 30 kere aynı şeyi söyledim o durumda. yapılan sistem kanuna aykırı diyoruz yapılan diğer işleriyle alakalı değil diyoruz hala "destek yerine köstek"lafını kullanıyorsun. başarılı fakat yasal değil. dikkat cinsel içerikli siteye giriyorsun diye uyarı verseler malum sitelere. o siteler yasal mı olucak ? ama oyuncular biliyor bu özelliği diyorsun. neyse uzatmıyorum yorumun için teşekkür ederim. iyi forumlar...aman ha öyle bir şey yaparsanız forumda kimseye söylemeyin saldırıyorlar sonra
beklemedeyiz gelişmiş haliniresim çekersek oyun ekranını çekeriz masaüstünü değil. sonuçta türkiyede yaşıyoruz ve T.C.K'na uymak zorundayız değil mi ? yoksa siz türkiyede değilmisiniz ? 30 kere aynı şeyi söyledim o durumda. yapılan sistem kanuna aykırı diyoruz yapılan diğer işleriyle alakalı değil diyoruz hala "destek yerine köstek"lafını kullanıyorsun. başarılı fakat yasal değil. dikkat cinsel içerikli siteye giriyorsun diye uyarı verseler malum sitelere. o siteler yasal mı olucak ? ama oyuncular biliyor bu özelliği diyorsun. neyse uzatmıyorum yorumun için teşekkür ederim. iyi forumlar...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)