HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Belirlenen level aralığı dışında metinlere damage işlemez. Örneği videodadır. anlatım dosya içindedir. iyi forumlar.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kod:
#ifdef ENABLE_METIN_DAMAGE
#define LEVEL_LIMIT 20
if (pkVictim->IsStone() == true && IS_BLOCKED_METIN(pkVictim->GetMobTable().dwVnum) == true)
{
if (pkChr->GetMapIndex() == 66 && pkVictim->GetMapIndex() == 66)
{
return true;
}
if ((pkVictim->GetLevel() > pkChr->GetLevel() + LEVEL_LIMIT) || (pkVictim->GetLevel() < pkChr->GetLevel() - LEVEL_LIMIT ))
{
#ifdef ENABLE_METIN_DAMAGE_TIME_INFO
pkChr->IncreaseInfoCounter();
if (pkChr->GetInfoCounter() >= 5)
{
pkChr->ClearInfoCounter();
pkChr->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Bu metin tasina vurmak icin levelin az veya cok(Saldiri level limiti +- 20 dir).");
}
#endif
return false;
}
}
#endif
bu şekilde düzenleme yaparsanız kulede sistem çalışmaz. tüm metin taşlarına vurabilirsiniz. iyi forumlar.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
AratılırNasıl mesela ? kule gibi alanlar eklenip sistem güncellense daha güzel olur şahsen yapmayı bilmiyorum
Üstüne eklenirKod:static bool IS_BLOCKED_METIN(int vnum)
Buraya istediğin kadar map yazabilirsin. Burası damage vurmanın serbest olduğu haritalar.Kod:static int dungeonMapIdx[] ={352, 208, 216, 113, 112, 66, 351, 217};
Aratılır
Kod:if (pkVictim->IsStone() == true && IS_BLOCKED_METIN(pkVictim->GetMobTable().dwVnum) == true)
Değiştirilir
Kod:bool mapEsgec=false; for(int i=0;i<sizeof(dungeonMapIdx);i++){ if(pkChr->GetMapIndex()==dungeonMapIdx[i]){ mapEsgec=true; break; } } if (pkVictim->IsStone() == true && IS_BLOCKED_METIN(pkVictim->GetMobTable().dwVnum) == true || !mapEsgec)
Bu kadar, iyi forumlar.
Konu sahibinin işine karışmak gibi olmasın, kendisi yapmaz ise ben eklerin konuya kodları.Nasıl mesela ? kule gibi alanlar eklenip sistem güncellense daha güzel olur şahsen yapmayı bilmiyorum
Tamamdırtamam yapmazsa 2 güne yazarım sen sistemi güncellersin kuledekiler haric olur falan filan iyi gecelerIyi geceler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)