Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Quest ismine bakayim dedim de bende bu quest var.
bu quest her 10 levelde bir gelmiyor görevde surekli duruyor oyuncu istedigi zaman item alabilir. Normalde 10 levelde bir gelip silahlarin degismesi gerekiyor. Diyeceksin zaten oyle evet questte de oylr ama bilmiyorum ben oyle gordum hic gitmiyor quest.
bu quest her 10 levelde bir gelmiyor görevde surekli duruyor oyuncu istedigi zaman item alabilir. Normalde 10 levelde bir gelip silahlarin degismesi gerekiyor. Diyeceksin zaten oyle evet questte de oylr ama bilmiyorum ben oyle gordum hic gitmiyor quest.Ben sistemin officialde calisma prensibini bilmedigim icin kafama bu takildi hani questte de zaten diyor bende /go olarak takiliyorum acaba ondan mi oluyor bi bakalim 0 dan karakter acip deneyim.
deneyebilrsn haızr questi birşey kaybetmezsiniz ben baya önceden paylaştm bunu ama görevlerde durmuyordu yani duruyorsa basit işlemle devre dışı bırakıla bilirQuest ismine bakayim dedim de bende bu quest var.bu quest her 10 levelde bir gelmiyor görevde surekli duruyor oyuncu istedigi zaman item alabilir. Normalde 10 levelde bir gelip silahlarin degismesi gerekiyor. Diyeceksin zaten oyle evet questte de oylr ama bilmiyorum ben oyle gordum hic gitmiyor quest.
vardı fakat metin2 işlerini bıraktığım için arşivide sildimSistemi de var mı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)