shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Diablo II Official Server Files 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Konuya eklerseniz sevinirim bu arada benim ekran kartım olmadığı için bazı şeyler görünmüyor bende akıllarda soru kalmasın :)
@ismailapa42 ;
V3OGYr.jpg

konuya ekledim kardeşim teşekkürler :) bu arada bir açıklık getiriyim unutmuştum ben onu teşekkür ederim runKopya.sh ch ler açlmadığı zaman kullanmak için hatanın nerede olduğunu gösterir run.sh ise vrunner başlangıcıdır ve hataları gizleyip vrunner + ch açar

Paylaşımınız için teşekkür ederim inşAllah sizler gibi daha niceleri ortaya çıkar. Umarım hataların çözümü bulunur bulan var ise'de bu arkadaşın bu kadar emeğinden kendi emeğini yüksek görmeyip paylaşır bizlerde faydalarınız bu tarz insanlar eminim vardır saygılar

Teşekkür ederim sorunlar fixlenir veya yeni sorunlar bulunur ise konuay ekler ve fixlerini zaman buldukça araştırım saygı bizden teşekkürler

WGzyyN.jpg

Buda Benden olsun Gardasım Saolasın No Txt Den Devam Edem buna Ben Azucuk Orta Emek Yapak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri