- Konular
- 108
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 10d 49m
- Reaksiyon Skoru
- 378
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 189
- MmoLira
- 1,438
- DevLira
- 18
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
![]()
Buda Benden olsun Gardasım Saolasın No Txt Den Devam Edem buna Ben Azucuk Orta Emek Yapak![]()
rica ederim hayırlı kullanımlar, kanıtı ekledim

- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 16h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,416
- DevLira
- 44
ismailapa42; Sorunları yazıyorum herkesin bilip düzeltmesi için problem olmaz umarım yakında çözümleri gelir
1. Theowdan npc görünmüyor
2. MySQL İtem protoya son eklentiler yapılmamış bunlar şu Mavi ejderha gibi ve Bir kaç kostüm(erkek kostümleri)
Bu kadar bulabildim oyun içerisinde daha varsa söyleyin ekleyim listeye yavaştan düzeltelim
Edit : Güncel MySQL paylaşabilir misiniz acaba?
1. Theowdan npc görünmüyor
2. MySQL İtem protoya son eklentiler yapılmamış bunlar şu Mavi ejderha gibi ve Bir kaç kostüm(erkek kostümleri)
Bu kadar bulabildim oyun içerisinde daha varsa söyleyin ekleyim listeye yavaştan düzeltelim
Edit : Güncel MySQL paylaşabilir misiniz acaba?
Son düzenleme:
- Konular
- 15
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 6mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 321
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 198
- MmoLira
- 11,341
- DevLira
- 6
Evet Beta Maplarda Karama Var Packleri Yok Galiba Beyaz Renkle Görünen Mapmı Demesin Kara Map mi demesin :
D
D
- Konular
- 203
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 202
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 196
- MmoLira
- 10,647
- DevLira
- 0
Paylaşım için teşekkürler. Sunucuya bağlandım, herhangi bir problem yok şimdilik. Tekrardan teşekkürler. 
Ayrıca;
@MaTEQ ;
Kardeşim öncelikle selam. Beta maplardaki siyah ekranın sorununun çözümü root dosyasında ve locale_tr dosyalarındaki atlasinfo.txt dosyalarındaki malum mapların kodları yanlış yazılmış. Diğer filesimdeki kodlar ile aynı yaptım sorun çözüldü. Sen de başka bir packdan alabilirsin kodları.

Ayrıca;
@MaTEQ ;
Kardeşim öncelikle selam. Beta maplardaki siyah ekranın sorununun çözümü root dosyasında ve locale_tr dosyalarındaki atlasinfo.txt dosyalarındaki malum mapların kodları yanlış yazılmış. Diğer filesimdeki kodlar ile aynı yaptım sorun çözüldü. Sen de başka bir packdan alabilirsin kodları.
Son düzenleme:
- Konular
- 15
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 6mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 321
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 198
- MmoLira
- 11,341
- DevLira
- 6
Dostum Sende Ki Hazırsa Rica Etsem Atarmısın Millet Yararlanmıs Olur HemPaylaşım için teşekkürler. Sunucuya bağlandım, herhangi bir problem yok şimdilik. Tekrardan teşekkürler.
Ayrıca;
@MaTEQ ;
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)