Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
sattığın filesi niye paylaşıyon dostum sen ? emeklerin boşa gitti neyse gene teşekkürler eline sağlık
rica ederim
lakin hiç satılmadığından dolayı kimsenin hakkına girmedim, benim emeklere gelecek olursak yeni alt yapı başlayacam herkes faydalansın diye paylaştım, arşivden silecem zaten birtek offline shopuna üzülürüm çok sağlam oda önemli değil artık 
rica ederimlakin hiç satılmadığından dolayı kimsenin hakkına girmedim, benim emeklere gelecek olursak yeni alt yapı başlayacam herkes faydalansın diye paylaştım, arşivden silecem zaten birtek offline shopuna üzülürüm çok sağlam oda önemli değil artık
![]()
Uzun zaman sonra forumda yazilanlarla göz dolduran bir files gördüm sayende teşekkürler müsait olduğum birgun indirip deneyeceğim acaba tüm sorunların olduğu bir not defteri varmı varsa paylaşabilir misin .
\\TEST REZ\\
Bekliyorum müdür
Paylaşım için teşekkürler eminim faydalı olacaktır. Devam ettiğin altyapı projende başarılar.. Eğer projende kendine karşılıksız yardımcı arıyorsan ben gönüllü olabilirim. Bu işlerle sırf hobi olsun diye uğraşıyorum sen yada bir başkası yapabileceğim birşeyler varsa seve seve.. Tekrardan teşekkürler..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)