- Konular
- 18
- Online süresi
- 1904s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 33
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 16
- DevLira
- 31
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
AD SOYAD ; Berke Karadeniz
YAŞ ; 19
MEMLEKET ; Sinop
YAŞADIĞIM YER : İstanbul
----------------------------------------------------------------------------------------------------DAHA ÖNCEKİ TECRÜBELERİM ; 2012 Yılında KartalMT2 Sunucusu Açarak Başladım. Metin2 Piyasasına Kısa Sürede Büyük İlgi Toplamıştı 2000 Onlineyi Aşkın Bir Oyuncu Kitlesi Yaratmıştım. 4 Sene Açık Kaldıktan Sonra Kapamak Zorunda Kaldım. Arından Kısa Bir Aradan Sonra Tekrardan ZagiMT2 Açtım Ve 1 Haftada +700 Onlineyi Aşkın Bir Kitle Oluşturdum. Fakat Malesefki Bilişimin Yaptığı Ayıba İstinaden Kapamak Zorunda Kaldım.Uzun Lafın Kısası Bir Çok Sunucu Deneyimim Tecrübem Oldu Fakat Ya Bilişim Hatası Ya Ekibin Hatası Yüzünden Sunucularıma Hep Son Verdim. Bu Sölediğim Sunucu İsimlerini Google - Youtube Yazarsanız Ne Demek İstediğimi Anlarsınız.
AMACIM ? ; Tabikide Bir Sunucu Açarken Herkezin Bir Amacı Vardır. Kimisi Eğlence İçin Açar Kimisi Gelir Elde Etmek İçindir. Bende Açık Konuşmam Gerekirse Amacım Büyük Proje Başlatıp Bunu İnsanlara Yayıp İleride Büyük İşlere İmza Atıp GELİR Elde Etmektir.
GÜNLÜK ONLİNE SÜREM ; Hafta İçi Ve Cumartesi Dahil Olmak Üzere Çalışıyorum Fakat Saat 4 Den Sonra Eğer Sunucunun İşi Varsa İşe Gidene Kadar Da Aktif Olurum Fakat Sunuculuk Bir Durum Yoksa 10-11-12'Ye Kadar Aktifim. Yanı Ben Hafta İçi Cumartesi Dahil Olmak Üzere 3:30 İş Başı 15:30 Paydos Bu Saatler Dışı Aktifimdir. Pazar Günü Full.
PROGRAM BİLGİM ; Navicatt - Putty - Filezilla - Adobe Photoshop CS6 - Notepat - Bilgilerim Üst Düzeydedir, Az Çok Anlıyabiliyosunuzdur.
BİLGİM ; Web Panel Kodlayabilirim, Baştan Sona Files Tasarlıyabilirim, Files Üzerinde Oynama Yapabilirim, Auto Patch Düzenlemesi Yapabilirim, Tanıtım İndexi Hazırlayabilirim,Forum-Destek Kurabilirim,Logo-Afiş Hazırlayabilirim Kısaca Birçok Şeyi Biliyorum.
REKLAM KONUSUNDA NASILIM ? ; Öncelikle Şunu Belirtmek İsterim ki Ben 2012 Yılında Açtığım Vakit O Sıralar PVP Çok Yoktu. Fakat Sayfalar,Grublar Da Bu Kadar Yoktu. Sosyal Medya Bu Kadar Kullanışlı Değildi. Ben Ona Rahmen Büyük Bir Kitle Yapmıştım Şuanda Zaten Ek İş Olarak Reklam Sökterinde Çalışıyorum. Yanı Reklam Bilgim Bize Baya Bir Yardımcı Olucaktır.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Öncelikle Şunu da Belirtmek İstiyorum Ben Sadece Büyük Proje Düşünen Veya Açıcakların Ortaklık Tekliflerini Değerlendiriyorum Bana Reklamcı Olarak Veya GM Olarak Teklifler Vermeyin. Boşa Harcicak Zamanım Yok Kesinlikle Yanliş Algılanmak İstemem. BURDA Net Bir Şekilde Belirtiyim.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 9,746
- Online süresi
- 29g 56828s
- Reaksiyon Skoru
- 7,325
- Altın Konu
- 211
- Başarım Puanı
- 559
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 11,931
- DevLira
- 18
Başarılar
- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 45
- TM Yaşı
- 8 Yıl 5 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
gunesmt2.metin2sunucubilisim.com
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)