- Konular
- 66
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 9d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 116
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 1,379
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
1 tane başarın yokken (olsada hiç farketmez) kimsenin emeğine 2 satırlık kod demek haddine haddine ? gördüğüm kadarıylada bu postta bilmişlik yapan birisi varsa da başını sen çekiyorsun yönetime sorum şu insanların emeğine 2 satırlık kod demek karalayıcı yoruma girmiyor mu neden hala hiçbir işlem yok ?la konuya maydanoz olan sensin , fixlediğini sanıp hava atmaya çalışanda sensin sonra gerçekleri söyleyince kimse o mehmet abinin arkasına saklanıp bahane üretende sensin. Kimin kimi değerli göstermeye calıştığı belli biz zevkine yapıyoruz. Sadece siz o kadar saçma konusuyorsunuz ki dayanamıyoruz böyle saçma yorumlara cevap yazmadan. mesela ;
entry point alıp engelliyorum diyorsun biz bilmiyormuyuz o entry point in nasıl alındığını hangi yöntemle nasıl geçilebileceğini hangi fonksiyonları kullandığını ?
Ss sistemi fixlenemez diyorsun core üzerinden alıyor gibi şaçma yorumlar yapıyorsun. Ama bilmiyorsunki ss sistemide windows üzerinden belli parametre değerlerine göre çalışıyor aldığı verdiği fonksiyonlar belli.
Bilmiyorsunki alınan verilerin post ile panele gönderildiği ve bunun kolayca değiştirlebileceğini.
Ha bide Mehmet abine söyle stringleri şifrelemekle olmuyor asm den yine okunuyor.
3 satırda geçilen bir sisteminiz var bu kadar laf edip kendinizi bir şey sanmayın bari . sadece acıyorum size.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 16
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
1 tane başarın yokken (olsada hiç farketmez) kimsenin emeğine 2 satırlık kod demek haddine haddine ? gördüğüm kadarıylada bu postta bilmişlik yapan birisi varsa da başını sen çekiyorsun yönetime sorum şu insanların emeğine 2 satırlık kod demek karalayıcı yoruma girmiyor mu neden hala hiçbir işlem yok ?
dostum burası hile bölümü satış konun değil git ötede ağla daha da yazmam sana. yazdıklarımıda istediğin gibi çarpıtabilirsin.
- Konular
- 66
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 9d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 116
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 1,379
- DevLira
- 0
3 satırda geçilen bir sisteminiz var bu kadar laf edip kendinizi bir şey sanmayın bari .dostum burası hile bölümü satış konun değil git ötede ağla daha da yazmam sana. yazdıklarımıda istediğin gibi çarpıtabilirsin.
sadece acıyorum size. bunlar ne zamandan beri aşağılayıcı ve karalıyıcı olarak geçmiyor ahlaki anlayışlarımız ve yetiştirilme tarzımız çok farklı galiba bu postta dahada kimseye cevap vermeyeceğim insanları forum ortamından çok güzel soğutuyorsunuz
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 16
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bypass Güncellenmiştir. Tekrar İndirmenize Gerek Yoktur. Programı Açmanız Yeterli.
- Konular
- 46
- Reaksiyon Skoru
- 224
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
hile güncel tekrardan indirmelerinede gerek yok aslanım benim3 satırda geçilen bir sisteminiz var bu kadar laf edip kendinizi bir şey sanmayın bari .
sadece acıyorum size. bunlar ne zamandan beri aşağılayıcı ve karalıyıcı olarak geçmiyor ahlaki anlayışlarımız ve yetiştirilme tarzımız çok farklı galiba bu postta dahada kimseye cevap vermeyeceğim insanları forum ortamından çok güzel soğutuyorsunuz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)