Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

irisProtect Nevi2 Bypass (Sentinus Hack)

yekta2711

Level 5
TM Üye
Konular
46
Reaksiyon Skoru
224
Altın Konu
0
Başarım Puanı
82
TM Yaşı
10 Yıl 4 Ay 6 Gün
MmoLira
6
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Durum: 13.11.2017 Güncel
Yapımcı Sentinus

Yazılı Anlatım
1.
Hilemizi İndiriyoruz
2. SentiusGG.exe yi Yönetici olarak açıyoruz
3. Oyunumuza giriyoruz
4. evet bypasımız otomotik aktif olmuştur
5. korumamız devre dışı kalmıştır
6. istediğiniz hileyi açabilirsiniz sonra

Not Bypass başarılı olduğunda herangibi bir uyarı veya bilgi mesajı vermez. Eğer başarısız aksi bir durum olursa o zaman hata mesajı verecektir. Mesaj gelmeyince bypass olmadı sanmayın oluyor.

Videolu Anlatım

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Benim şahsi görüşüm hile hiç bir oyuncu kullanmasın ama eğer ki bir oyunda hile çalışırsa o oyun kötü izlenim bırakır diğer bir konu irispanel tarafından yapılmış bir oyuna hile yapmak zordur zor olanı başarmış yapan arkadaş ama uzun sürmez buna engel atar kendisi oyun bazında her şeyi yapabilecek biridir ki emin olun o hile yarın asla çalışmaz her geçen gün yeni hile ve benzeri ilerleme kaydetmiş hileler çıkıyor normaldir bence bu tür videolar en azından önlem alınması gerekenleri de görmüş olur mehmet yani irispanel yapımcısı bunu kolayca önler
elbetteki fixler ama geri açmamız 10 dk mızı alır bu arada ss konusuna gelecek olursakta yaptı şey büyük yanlış ama ona bi süprizim var gelen ssleri konturol etsin tekrardan bakalım güzel şeyler geliyordur ;) ha bide demişsin ki ely mt2 niye yapılmıyor v.s feln forum kurallarına göre forumun serverine hile yapmak yasak bizde kurarlara uyuyoruz herkes gibi ;):)
Teşekkürler

ss sistemi bypass edilemez bir kere tamam mı !! :confused:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri