C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

irisProtect Nevi2 Bypass (Sentinus Hack)

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

kardesim calısmıyorda günceller misin acaba :(
la olum öylemi fix atılır gelin size nasıl fix atılır öğreteyim komple oyunu kapatın kimse girmesin daha garanti bize fix atacanız diye milletide engellemişsiniz çok üst düzey bir fix kutluyorum :D

güncelleyinde geçelim eski sürüme almışsın heyecanı çıkmıyor böyle :(

Durum: 13.11.2017 Güncel
Yapımcı Hayılı olsun İnstagram Metin2.serverleri üzerinden reklamlarımız başlamıştır reklam için dm

Yazılı Anlatım
1.
Hilemizi İndiriyoruz
2. SentiusGG.exe yi Yönetici olarak açıyoruz
3. Oyunumuza giriyoruz
4. evet bypasımız otomotik aktif olmuştur
5. korumamız devre dışı kalmıştır
6. istediğiniz hileyi açabilirsiniz sonra

Not Bypass başarılı olduğunda herangibi bir uyarı veya bilgi mesajı vermez. Eğer başarısız aksi bir durum olursa o zaman hata mesajı verecektir. Mesaj gelmeyince bypass olmadı sanmayın oluyor.

Videolu Anlatım

la olum öylemi fix atılır gelin size nasıl fix atılır öğreteyim komple oyunu kapatın kimse girmesin daha garanti bize fix atacanız diye milletide engellemişsiniz çok üst düzey bir fix kutluyorum :D

güncelleyinde geçelim eski sürüme almışsın heyecanı çıkmıyor böyle :(
Mehmet abiyi akşama kadar burda senin gibi boş boş yorum atan cocuklardan zannettin galiba adamın asıl işi metin2 bile değil irispanel m2pazar sms sistemleri bunlar dışında bi ton işi gücü var adamın :D bu hackshieldde Mehmet abinin keyfine bir kaç günde yaptığı bir sistem hilelerinizi indirip indirip entrylerini ben bile panelden engelleyebiliyorum o kadarda rahat yani o yüzden sen rahat ol oturupta kimse 24 saat bir cocuk yorum atmış 40 kişiden yardım isteyelim şöyle fixleyelim böyle halledelim diye uğraşmıyor kendini değerli sanmana gerek yok

baktım da hesabı dün açmışsın %99 fake hesapsın koray abinin böyle gevşekce boş boğazlık yaptığını ömrümde görmedim görebileceğimide sanmıyorum
Düşündüğüm gibide çıktı karakter yoksunu kişiler gelip burda kendi hesaplarından irisproject hakkında boş boş karalama yapmaları yetmiyormuş gibi sevdiğimiz bir abimizin kimliğine bürünüp onunda adını kötülemeye çalışıyorlar lütfen konu içerikleri temizlensin ve pasha37c isimli kullanıcının BÜTÜN hesapları kapatılsın
9DWbkk.png

Mehmet abiyi akşama kadar burda senin gibi boş boş yorum atan cocuklardan zannettin galiba adamın asıl işi metin2 bile değil irispanel m2pazar sms sistemleri bunlar dışında bi ton işi gücü var adamın :D bu hackshieldde Mehmet abinin keyfine bir kaç günde yaptığı bir sistem hilelerinizi indirip indirip entrylerini ben bile panelden engelleyebiliyorum o kadarda rahat yani o yüzden sen rahat ol oturupta kimse 24 saat bir cocuk yorum atmış 40 kişiden yardım isteyelim şöyle fixleyelim böyle halledelim diye uğraşmıyor kendini değerli sanmana gerek yok

la konuya maydanoz olan sensin , fixlediğini sanıp hava atmaya çalışanda sensin sonra gerçekleri söyleyince kimse o mehmet abinin arkasına saklanıp bahane üretende sensin. Kimin kimi değerli göstermeye calıştığı belli biz zevkine yapıyoruz. Sadece siz o kadar saçma konusuyorsunuz ki dayanamıyoruz böyle saçma yorumlara cevap yazmadan. mesela ;
entry point alıp engelliyorum diyorsun biz bilmiyormuyuz o entry point in nasıl alındığını hangi yöntemle nasıl geçilebileceğini hangi fonksiyonları kullandığını ?
Ss sistemi fixlenemez diyorsun core üzerinden alıyor gibi şaçma yorumlar yapıyorsun. Ama bilmiyorsunki ss sistemide windows üzerinden belli parametre değerlerine göre çalışıyor aldığı verdiği fonksiyonlar belli.
Bilmiyorsunki alınan verilerin post ile panele gönderildiği ve bunun kolayca değiştirlebileceğini.
Ha bide Mehmet abine söyle stringleri şifrelemekle olmuyor asm den yine okunuyor.
3 satırda geçilen bir sisteminiz var bu kadar laf edip kendinizi bir şey sanmayın bari . sadece acıyorum size.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri