Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Güncel +
bank.py dosyası yok herkes saol maol falan demiş.
Kusura bakmayın sinirim bozuldu bank.py dosyası yok herkes eklemiş gibi mesaj atıyor sinirlendim.
Sizi siz yapan ne lan! Oturduğunuz yerden konuşmakmı?
Kusura bakmayın içimdekini dışarı vurmam lazımdı.
Bi yetkilide dosyayı indirip kontrol etmiyor sistemi. Eğer bu foruma biraz olsun değer veren birisi varsa 2 dakkanı almaz eklemek bak ben ekledim bank.py bulamıyor... Neden
çünkü öyle bir dosya yok. Adam sistemi uplayacak kadar iyi fakat en azından kontrol yapamayacak kadar mahrum.
Bu arada kızdığım için kusura bakmayın kafamı duvara bile vurdum sinirden neyse size k.g
Kusura bakmayın sinirim bozuldu bank.py dosyası yok herkes eklemiş gibi mesaj atıyor sinirlendim.
Sizi siz yapan ne lan! Oturduğunuz yerden konuşmakmı?
Kusura bakmayın içimdekini dışarı vurmam lazımdı.
Bi yetkilide dosyayı indirip kontrol etmiyor sistemi. Eğer bu foruma biraz olsun değer veren birisi varsa 2 dakkanı almaz eklemek bak ben ekledim bank.py bulamıyor... Neden
çünkü öyle bir dosya yok. Adam sistemi uplayacak kadar iyi fakat en azından kontrol yapamayacak kadar mahrum.Bu arada kızdığım için kusura bakmayın kafamı duvara bile vurdum sinirden neyse size k.g
ooo Hasan Reiz Gelmiş@anagonda1 ; konu eksik bu şekilde çalışmaz 12 saat içerisinde konuyu tamamlayınız.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)