- Konular
- 66
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 9d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 116
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 1,379
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
şahsen ömrü hayatımda bilgisayarımın güvenliği için ne hile indirdim nede kullandım kullandığın hilelerin nelerine eriştiğine dair hiçbir bilgin yok biz burada dürüstlük yapıp açık açık söylediğimiz için mi suçlu durumun düştük ss sistemide 3 gündür kapalı bu arada düzgünce yorum yapan herkesin eleştiri ve yorumuna açığız forum yöneticilerini de boşa etiketliyorsun 5 gündür karalayıcı ve hakaret içeren yorumların kaldırılması için 10larca şikayette bulunduk tık yok ama reklam satın almak için mail attım anında hesap numaraları fiyatlar ardından gelen hangi e-pin firmasını kullanıyorsunuz mesajı cok güzel bir ilgi aldım turkmmoda bundan sonra ne bir konu açacağım nede forumu kullanacağım buda son yorumumdu herkese iyi günler olayı güzelce izah eden herkese teşekkür ederimBurdaki herkez işini çok iyi yaptığını bildiğimiz birinin böyle birşey yapmasına tepki gösterdi. emeğine laf edildiğini hangi yorumda okudun. korumasına tek kelime edilmemiş yaptığı işleri herkez takip ediyor ve başarılı olduğunu biliyorum ama bu sistem yasal değil. forum kuralları gereğince yorum yapıyor burdaki herkez. TCK maddesi atıldı sen bildirince suç olmaktan illegal bir olay olmaktan maalesef ki kalkmıyor. ve bölüm kurallarından "*Bu bölümde warez-illegal ve 3.şahıs tarafından satış yapmak yasaktır." illegal olan bir sistemi (yasal olmayan) paylaşıldığı için tepki aldı. bak aynı şeyler dönüp duruyor diyoruzki YASAL DEĞİL. YASAL OLMAYAN BİRŞEY BU BÖLÜMDE YER ALAMAZ. şahsi açımdan çoook başarılı işler yapsanızda bu şuanki sistemi yasallaştırmıyor. maalesef ki bunu yaptığınız zamanda yasal olmuyor. son mesajın baya sinirli yazmışsın fakat burası bir forum FORUMDA KURALLARA UYMAK ZORUNDASIN. uyarmısın değil ZORUNDASIN. git r10 wmaracı gibi yerlerde paylaş bakalımbak max 3 dakika veriyorum banned. burasıda bir forumun satış yapıldığı bir kısım ve yasal olmayan birşeyin satılmasına müsade edilemez. bak bir defa daha söylüyorum BU BÖLÜMDE İLLEGAL SATIŞ YAPMAK YASAKTIR. TCK/134 AÇIKLAMASI:
hile açarken arkada whatsapp açık ve o sırada nişanlımla konuşuyorum ve bu elbise nasıl diye fotoğraf atmış bana bu herkez için geçerli olabilir yaptığınız açıklamayı gören görmeyen herkez. peki bu mesajı normalde kim görebilir ki isteğimiz dışında ? okuyorsun anlamıyorsun diye açıklamasınıda yazdım. @admin @CrazyAlkanKod:Maddenin birinci fıkrası metninde, özel hayatın gizliliğinin ihlâli suç olarak tanımlanmaktadır. Böylece, gizli yaşam alanına girerek veya başka suretle başkaları tarafından görülmesi mümkün olmayan bir özel yaşam olayının saptanması ve kaydedilmesi cezalandırılmaktadır. Maddenin birinci fıkrasında ihlalin nasıl yapılacağı belirtilmemiş olup teknolojik gelişmeler sonucunda mümkün olabilecek diğer ihlal türlerinin de bu kapsamda değerlendirilmesi sağlanmıştır. Görüldüğü üzere burada fail “özel hayatın gizliliğini ihlal eden” kişi olarak tanımlanmıştır.
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Ekran görüntüsü almak gizlilik konusunda büyük sıkıntılar yaratır 2011 yılında counter strike server kiraladığımda panelinde buna benzer bir özellik vardı Wall açanları ekran görüntüsü alarak tespit edip banlayabiliyorduk ancak sadece oyun içerisindeki ekran görüntüsü tam ekran görüntü değildi
Bunun yerine cliente attach olmus processlerin listesini servera gönderip server tarafından processlerin karakteristik özellikleriyle ilgili bir veritabanı oluşturup koruma seviyesi yükseltebilirsiniz ki bir çok anti hile yazılımıda kendi oluşturdukları veritabanına göre koruma sağlıyor python injection konusuna gelincede oyun içerisinden ekran görüntüsü alınabilir ama işte gizlilik konusu problem ya yasal olarak bir gizlilik ve hizmet şartlarıyla ilgili bir sözleşme hazırlayıp oyunculara bunu belirticek ve oyuncularınız bunu onaylayacak yada bu sistemi kullanmayacaksınız çünkü hiç ummadığınız bir oyuncu sizi şikayet ettiğinde başınız çok ağrıyabilir ve bilişim suçları, hakimler bu konularda master seviyesinde bilgiye sahip olmadığı için emin olun derdinizi anlatamıyorsunuz anlamıyorlar tecrübeyle sabit bu durum
Bunun yerine cliente attach olmus processlerin listesini servera gönderip server tarafından processlerin karakteristik özellikleriyle ilgili bir veritabanı oluşturup koruma seviyesi yükseltebilirsiniz ki bir çok anti hile yazılımıda kendi oluşturdukları veritabanına göre koruma sağlıyor python injection konusuna gelincede oyun içerisinden ekran görüntüsü alınabilir ama işte gizlilik konusu problem ya yasal olarak bir gizlilik ve hizmet şartlarıyla ilgili bir sözleşme hazırlayıp oyunculara bunu belirticek ve oyuncularınız bunu onaylayacak yada bu sistemi kullanmayacaksınız çünkü hiç ummadığınız bir oyuncu sizi şikayet ettiğinde başınız çok ağrıyabilir ve bilişim suçları, hakimler bu konularda master seviyesinde bilgiye sahip olmadığı için emin olun derdinizi anlatamıyorsunuz anlamıyorlar tecrübeyle sabit bu durum

- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 21
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
güzel
- Konular
- 8
- Online süresi
- 1h 15m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 30
- DevLira
- 0
+++
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)