Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

iris panel irisProtect Sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Ekran görüntüsü almak gizlilik konusunda büyük sıkıntılar yaratır 2011 yılında counter strike server kiraladığımda panelinde buna benzer bir özellik vardı Wall açanları ekran görüntüsü alarak tespit edip banlayabiliyorduk ancak sadece oyun içerisindeki ekran görüntüsü tam ekran görüntü değildi

Bunun yerine cliente attach olmus processlerin listesini servera gönderip server tarafından processlerin karakteristik özellikleriyle ilgili bir veritabanı oluşturup koruma seviyesi yükseltebilirsiniz ki bir çok anti hile yazılımıda kendi oluşturdukları veritabanına göre koruma sağlıyor python injection konusuna gelincede oyun içerisinden ekran görüntüsü alınabilir ama işte gizlilik konusu problem ya yasal olarak bir gizlilik ve hizmet şartlarıyla ilgili bir sözleşme hazırlayıp oyunculara bunu belirticek ve oyuncularınız bunu onaylayacak yada bu sistemi kullanmayacaksınız çünkü hiç ummadığınız bir oyuncu sizi şikayet ettiğinde başınız çok ağrıyabilir ve bilişim suçları, hakimler bu konularda master seviyesinde bilgiye sahip olmadığı için emin olun derdinizi anlatamıyorsunuz anlamıyorlar tecrübeyle sabit bu durum :)
Özel hayata müdahale yok zaten. O çok iyi denilen gameGuard, hackShield denilen programlar farklı mı çalışıyor sanıyorsun?

gameguard ve hackshield da böyle bir olay yok, olanda yok değil ama eula diye bir olay var bahsettiklerinle konudakini karşılaştırmak saçma olur ayrıca ekran görüntüsü almayı geç habersiz ya da bildirisiz kimsenin bilgisayarında başka uygulamalarda tarama yapman bile yasal değil.
böyle madde verme ile seni adam yerine koymayız, yorulma boşa.
herzaman ulaşabilecegin bir avkatın olmalı dedigin yerde koptum inan..
türkiyedeki sorun klavye balşında insanlar kendilkerini gerçekten başkası zannediyor bu hep inseption etkileri.

ben biliyorum bu formun derdini ama bugun değil..
36 saate bile olmadan yakalanan hileci listesi. her sayfa 10 satır.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

PVP Yöneticisi düşünsün:

DENGESİZ CAHİL YORUMLARI CİDDİYE Mİ ALSAM?
yoksa

Çok bilmişlere inat güvenliği mi sağlasam?
Okadar emegimiz paramız olan serveri hileciler yüzünden kapatsak mı?

Neye koptun bunu anlamadım? O kadar madde yazdım sen şimdi bu yaptığının suç olmadığını mı düşünüyorsun. Pvp sahibi düşünsün derken? Bu sistemi kullanan pvp server sahipleri kadar bu sistemi yapanlarda suçludur. İstersen şöyle bir deneme yapalım. Sen bu sistemi kurduğun bir pvp serverin linkini bana at ben bu servere gidip o bildirme komutunu yazayım sonra benim bilgisayar ekranım senin sistemine düşsün o sıra herhangi bir siteden alışveriş yaparken ki kart bilgilerimde gözüksün. Sonra eş kaza başkası benim kredi kartımdan harcama yapsın ( ben yaptırayım) bankaya gidip chargeback işleminde bulunayım kartımdan izinsiz para çekilmiş diye. Savcılığa dilekçe verirken'de en son xx isimli oyunu oynuyordum ondan sonra başıma bu geldi diyeyim sistemin incelensin bakalım nasıl bir yaptırım uygulanacak sana ve o oyun sahibine. Ben burda herşeyi açıkça yazdım hukuki bilgin yok diye tck maddelerini'de ekledim.

Bu sistemi iptal etmezsen bu forum kayıtlarıyla birlikte referans serverini bulup savcılığa şikayette bulunacağım. Turkmmo forumunun yetkilileri de bu konuyu kilitlemedikleri için suçluya izin veriyor azıcık yüreğin varsa bu konunun aynısını r10 da açarsın bakalım ekmek yediriyorlar mı sana.

Neyse hala aynı kararda devam edeceksen savcılığa dilekçe verip buradan paylaşırım. Çok zor birşey değil savcının karşısına çıkıp dilekçe sunmak hatta şuan online olarak bimer'den iletilen dilekçeler bile yeterli oluyor ama ben işimi sağlama alacağım. Yok neymiş hilecileri banlamak için ne bileceğiz senin zevkine milletin masaüstüne bakıp bakmayacağını. Bunun hiç bir şekilde mantıklı açıklaması olamaz! Düşün ki aynı şeyi windows yapıyor sebep olarak'da dolandırıcıları vs vs. yakalamak için bunu yapıyoruz diyor mantıklı açıklaması olabilir mi? Ozaman devlet'de herkesi dinlemeye alsın karar, delil olmadan sen şikayetçi olunca'da tedbir amaçlı suçluları yakalamak için desin. Neyse başını çok ağrıtacağım yakında.
bence çok gereksiz ve bu sistem kesinlikle kullanılmamalı.
Kimsenin masaüstünün ekran fotosunu çekmeye hakkınız yok.
Kredi kartı bilgisi olur, bacısının resmi olur, bilmem nesi olur, sevgilisiyle skype'dan kameralı görüntüsü olur v.s v.s yada özel durumlar. Bence bu sistemle insanların özel hayatına tecavüz ediyorsunuz
Hayırlı satışlar uzun süredir takip ediyorum efsane şeyler yapıyorsun eline koluna sağlık :)

H.satislar mehmet abi

gayet başarılı, güzel olmuş emeğine sağlık

bu nasıl bsey anlıyamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri