- Konular
- 8
- Online süresi
- 3d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 101
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 1,264
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu sistemi meşrulaştırmak isteyenlere bende bir örnek vereyim. 2013 senesinde hosting sektörü ile uğraştığım zamanlarda bir metin2 pvp server sahibi müşterimin oyunu ve web sitesi hacklendi. Kendisi savcılığa verdi sitem hacklendi gerekçesiyle dava sonuçlandı ve hackleyen kişi hapis cezası aldı. Ama sözde metin2 server kurmak yasal değil. Ama hakim bir yasak var sende izinsizce hackle suç üstüne suç işle demiyor, demez. O yüzden bu sistem çok baş ağrıtır olay çok büyür belki kötü bir amaçla yapılmamıştır ama kullanılması ve satılması sıkıntılı.
- Konular
- 3
- Online süresi
- 8d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 96
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 1,961
- DevLira
- 0
Bütün masaüstünün fotoğrafını alıcak şekilde değilde daha çok oyuncunun sadece oyun ekranın fotoğrafını alsa daha iyi olabilir.
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 215
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
Burda bu sistemi savunan arkadaşlar ss alan apiden haberdar mı acaba?
- Konular
- 66
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 9d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 116
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 1,379
- DevLira
- 0
boş yapmasan artık diyorum ne bu çekememezlik profiline girdim baktım işin gücün hile işin gücün insanların para harcadığı emek verdiği oyun sunucularını kötüye düşürmek forum yönetiminide anlamıyorum ücreti reklam verelim desek anında 1 değil 5 farklı cevap atıyorlar gel gelelim konulardan gereksiz konuyla alakasız ve karalayıcı yorumları kaldırmıyor istemiyorsan girmezsin abicim irispanel sunucularına biz zaten kendimiz oyunu açarken bu korumanın videosunu paylaşıyoruz insanları bilgilendiriyoruz İSTEMEYEN OYNAMAZ aklın alıyor mu güzel kardeşim istemeyen oynamaz kimseden gizli saklı ss almıyoruz anladın mı kardeşim İSTEMİYORSAN OYUNA GİRMEZSİN oldu mu koçum bak bir defa daha söyliyim zoruna gidiyorsa sevmiyorsan bu sistemi yasal olarak bulmuyorsan gider istediğin yönteme başvurursun serbestsin burada insanların emeğine satış konusuna spam atmayı kes artık kes anladın mı birader İSTEMİYORSAN KULLANMA İSTEMEYEN GİRMESİNBurda bu sistemi savunan arkadaşlar ss alan apiden haberdar mı acaba?
- Konular
- 15
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 1d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 84
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 868
- DevLira
- 0
Burdaki herkez işini çok iyi yaptığını bildiğimiz birinin böyle birşey yapmasına tepki gösterdi. emeğine laf edildiğini hangi yorumda okudun. korumasına tek kelime edilmemiş yaptığı işleri herkez takip ediyor ve başarılı olduğunu biliyorum ama bu sistem yasal değil. forum kuralları gereğince yorum yapıyor burdaki herkez. TCK maddesi atıldı sen bildirince suç olmaktan illegal bir olay olmaktan maalesef ki kalkmıyor. ve bölüm kurallarından "*Bu bölümde warez-illegal ve 3.şahıs tarafından satış yapmak yasaktır." illegal olan bir sistemi (yasal olmayan) paylaşıldığı için tepki aldı. bak aynı şeyler dönüp duruyor diyoruzki YASAL DEĞİL. YASAL OLMAYAN BİRŞEY BU BÖLÜMDE YER ALAMAZ. şahsi açımdan çoook başarılı işler yapsanızda bu şuanki sistemi yasallaştırmıyor.
bak max 3 dakika veriyorum banned. burasıda bir forumun satış yapıldığı bir kısım ve yasal olmayan birşeyin satılmasına müsade edilemez. bak bir defa daha söylüyorum BU BÖLÜMDE İLLEGAL SATIŞ YAPMAK YASAKTIR. TCK/134 AÇIKLAMASI:
hile açarken arkada whatsapp açık ve o sırada nişanlımla konuşuyorum ve bu elbise nasıl diye fotoğraf atmış bana bu herkez için geçerli olabilir yaptığınız açıklamayı gören görmeyen herkez. peki bu mesajı normalde kim görebilir ki isteğimiz dışında ? okuyorsun anlamıyorsun diye açıklamasınıda yazdım. @admin @CrazyAlkan
maalesef ki bunu yaptığınız zamanda yasal olmuyor. son mesajın baya sinirli yazmışsın fakat burası bir forum FORUMDA KURALLARA UYMAK ZORUNDASIN. uyarmısın değil ZORUNDASIN. git r10 wmaracı gibi yerlerde paylaş bakalımbiz zaten kendimiz oyunu açarken bu korumanın videosunu paylaşıyoruz insanları bilgilendiriyoruz İSTEMEYEN OYNAMAZ
bak max 3 dakika veriyorum banned. burasıda bir forumun satış yapıldığı bir kısım ve yasal olmayan birşeyin satılmasına müsade edilemez. bak bir defa daha söylüyorum BU BÖLÜMDE İLLEGAL SATIŞ YAPMAK YASAKTIR. TCK/134 AÇIKLAMASI:
Kod:
Maddenin birinci fıkrası metninde, özel hayatın gizliliğinin ihlâli suç
olarak tanımlanmaktadır. Böylece, gizli yaşam alanına girerek veya başka suretle
başkaları tarafından görülmesi mümkün olmayan bir özel yaşam olayının
saptanması ve kaydedilmesi cezalandırılmaktadır. Maddenin birinci
fıkrasında ihlalin nasıl yapılacağı belirtilmemiş olup teknolojik gelişmeler
sonucunda mümkün olabilecek diğer ihlal türlerinin de bu kapsamda
değerlendirilmesi sağlanmıştır. Görüldüğü üzere burada fail “özel hayatın
gizliliğini ihlal eden” kişi olarak tanımlanmıştır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)