HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kardeşim su ticketlere cvp verin artık ne sorumsuz insanlar sınız 27 saat oldu hala bi serveti teslim edemediniz ödemeye geldiği sayesinde alıp cvp veriyorsunuz Allahtan korkun ya illa küfürmü edelim her konuda bi bahane üretiyorsunuz karşınızdaki safmı tele fon desen hiç birine ulaş lmıyor 724 u geçtim 1 saat bile aktif değilsiniz eğer böyle dvm edecekse fileleri kalfırın insanlarda bilsinler sizden alıyoruz diye sizin keyfinzimi beklicez bu geceye kdr teslim alamssam ne kadar şikayet torunu varsa yazıcam Almamaları konusunda ayrıca fileslerimiz hediye diyorsunuz bu nasıl bi mantık siz files olmadan sunucuyu satıcagınıI sanıyorsunuz madem öyle neden v7 fileslerle ugrasıyorsunuz sizd2 iyi biliyorsunuz ki fils olmadan satış yapamassınız kimse sizin kara lasınıza kara gözünüze mrklı değil
tamtam a aynen katılıyorum siz files satmadan sunucumu satıcagınızı sanıyorsunuz bu nasıl bi amatorce cevap ayrıca 40 saatten fazla oldu cevap vermiyorsunuz ayıptır isminizi duyurdunuz şimdide sallamıyorsunuz kimseyi ozman kapatın kardeşim neden insanları magdur ediyorsunuz tabi sizin bunada bi bahaneniz var yok blog hazırlıyoruz yok video çekiyoruz onlara ayıracaınız zamanı ticketlere ayırın ayrıca sizin telefonlarınız neden kapalı ne zaman arasam cevap veremiyor diyor telesekreter.kardeşim su ticketlere cvp verin artık ne sorumsuz insanlar sınız 27 saat oldu hala bi serveti teslim edemediniz ödemeye geldiği sayesinde alıp cvp veriyorsunuz Allahtan korkun ya illa küfürmü edelim her konuda bi bahane üretiyorsunuz karşınızdaki safmı tele fon desen hiç birine ulaş lmıyor 724 u geçtim 1 saat bile aktif değilsiniz eğer böyle dvm edecekse fileleri kalfırın insanlarda bilsinler sizden alıyoruz diye sizin keyfinzimi beklicez bu geceye kdr teslim alamssam ne kadar şikayet torunu varsa yazıcam Almamaları konusunda ayrıca fileslerimiz hediye diyorsunuz bu nasıl bi mantık siz files olmadan sunucuyu satıcagınıI sanıyorsunuz madem öyle neden v7 fileslerle ugrasıyorsunuz sizd2 iyi biliyorsunuz ki fils olmadan satış yapamassınız kimse sizin kara lasınıza kara gözünüze mrklı değil
benimde aynı sekilde tam 3 gün oldu ödeme yi yaptım onaylandı server 3 gündür teslim edilmedi ticket deseseniz gecenin 3 ünde ticket atıyor sallamak için gün boyunca ne destekten nede telefondan ulaşabiliyoruz insanın zoruna gidiyor madem böyle yapıcaksınız neden files satıyorsunuz birde demissniz biz filesleri hediye ediyoruz madem öyle sunucu alıcak olsak sadece sizle nedne vakit kaybedelim sunucu satan o işi yapan tonlarca firma var ve sizden cok cok iyiler bizler sizlerdeki filesleri begendigimiz için sizden alıyoruz biraz mantıklı olun normalde 6 aylık açıcaktım denemek için 1 aylık aldım iyikide 6 ay almamışım bir sorun olsa demekki size ulasamıcaz ve her cevabınızda bir bahane var onu fark ettim karsınız<dakine saf muamelesi yapıyorsunuz video blog sizin işiniz değil siz sunucuyu acıp filesi kurun ticketlere cevap verin yeterli bu sekilde devam ederse k.bakmayın ne kadar şikayet forumu varsa hepsine yazıcam kimseyi magdur etmeye hakkınız yok ödemeyi almaya geldimi hiç demiyorsunuz3 gün sonra ödersiniz
@NetMarLis
@lucasso00
@tanıtım25
Ben Bunca Zamandır Netmarlisten Hizmet Almaktayım Her Sorunumada Allaha şükür Okan Abi bıkmadan usanmadan ilgilendi çözüm buldu hakkını yiyemem. firmadan zaten destek beklemeniz çok saçma adam size oxycp panel veriyor panelden format atma şansınız files kurma şansınız zaten var ücretsiz. + en önemliside pack yapmaya kalksanız server adı değşeceksiniz mesela sıfırdan kendiniz www.metin2autopack.com/yenipack adresinden kendiniz sıfırdan autopack yapıyorsunuz zaten hangi firma bunu sağlıyor arkadaşlar söyleyin bakalım ? başka firmalarda files değiştirme format attırma helede pack yaptırmaya kalkın bakalım habire para alırlar sizden netmarlis her türlü imkanı sunuyor ve siz bunları gerçekten değerlendiyormusunuz zaten dediğim gibi destek beklemeniz çok saçma herşeyi kullanımıza sunmuş firma var karşınızda bilemiyorum sizleri anlamak gerçekten çok zor Okan beye Allah sabır versin .
@lucasso00
@tanıtım25
Ben Bunca Zamandır Netmarlisten Hizmet Almaktayım Her Sorunumada Allaha şükür Okan Abi bıkmadan usanmadan ilgilendi çözüm buldu hakkını yiyemem. firmadan zaten destek beklemeniz çok saçma adam size oxycp panel veriyor panelden format atma şansınız files kurma şansınız zaten var ücretsiz. + en önemliside pack yapmaya kalksanız server adı değşeceksiniz mesela sıfırdan kendiniz www.metin2autopack.com/yenipack adresinden kendiniz sıfırdan autopack yapıyorsunuz zaten hangi firma bunu sağlıyor arkadaşlar söyleyin bakalım ? başka firmalarda files değiştirme format attırma helede pack yaptırmaya kalkın bakalım habire para alırlar sizden netmarlis her türlü imkanı sunuyor ve siz bunları gerçekten değerlendiyormusunuz zaten dediğim gibi destek beklemeniz çok saçma herşeyi kullanımıza sunmuş firma var karşınızda bilemiyorum sizleri anlamak gerçekten çok zor Okan beye Allah sabır versin .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)