kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

ZENTORIA2 - SERVER FİLES SOURCE/PACK/FİLES 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

11 mb boyutu olan dosyada virus buldu hemde içinde keylooger mevcut
o6EMA9.jpg

ben burda 11mblık bir dosya göremedim

Alt yapısı gerçekten mükemmel wolfmanda var kuşakta var offical pette var yansıtmayıda rubinumdan sökeriz offshopda var buff sistemide var kostüm silahda var kostüm binek sistemi turkçeleştiririm ben bunu hafta sonu kullanirim granny hatasını çözen yazsın ders çalıştıgımdan bakamıyorum ilgilenen arkadşlar yazsın

Son düzenleme:
Alt yapısı gerçekten mükemmel wolfmanda var kuşakta var offical pette var yansıtmayıda rubinumdan sökeriz offshopda var buff sistemide var kostüm silahda var kostüm binek sistemi turkçeleştiririm ben bunu hafta sonu kullanirim granny hatasını çözen yazsın ders çalıştıgımdan bakamıyorum ilgilenen arkadşlar yazsın
Build edince cozersin

Gardaş buildli hali var clientin içinde build olmuyor çünkü bu sanırım 2009 clienti 2013de birsürü image gibi hatalar verdi durdu granny 2.4 destekliyor yanılmıyorsam 2.9'u takır takır okuması gerek
Build edince cozersin

Eski Filesim :) Maxmee Abiii :( :( Çok Bug Var Sppedinden Tutun Versiyon cpp sine kadar Kolay gelsin :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri