- Konular
- 2
- Online süresi
- 1217s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 66
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar merhaba ben 2007 yılından bu yana metin2 oynuyorum bu zamana kadar hiç server açmak aklıma gelmedi fakat şuan açmaya karar verdim.Oyun hakkında bilgim tam fakat dosya atma işlemleri falan hiçbirşey bilmiyorum internetten leqendy in sabit ıpsini kurmaya çalıştım ama beceremedim ilk defa kuracağım için ücretsiz alışmalık bir server istiyorum yardım edicek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
- Konular
- 832
- Online süresi
- 10g 15802s
- Reaksiyon Skoru
- 474
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 252
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 2,287
- DevLira
- 0
Uygun bölüme taşınmıştır
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 12
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
skype ekle yardımcı olayımArkadaşlar merhaba ben 2007 yılından bu yana metin2 oynuyorum bu zamana kadar hiç server açmak aklıma gelmedi fakat şuan açmaya karar verdim.Oyun hakkında bilgim tam fakat dosya atma işlemleri falan hiçbirşey bilmiyorum internetten leqendy in sabit ıpsini kurmaya çalıştım ama beceremedim ilk defa kuracağım için ücretsiz alışmalık bir server istiyorum yardım edicek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
kastamonolu3706
eklerken hatırlatırsan kim olduğunu iyi olur.
- Konular
- 39
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 62
- TM Yaşı
- 13 Yıl 15 Gün
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
Skype ekleArkadaşlar merhaba ben 2007 yılından bu yana metin2 oynuyorum bu zamana kadar hiç server açmak aklıma gelmedi fakat şuan açmaya karar verdim.Oyun hakkında bilgim tam fakat dosya atma işlemleri falan hiçbirşey bilmiyorum internetten leqendy in sabit ıpsini kurmaya çalıştım ama beceremedim ilk defa kuracağım için ücretsiz alışmalık bir server istiyorum yardım edicek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
egesurum45
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)