Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yardım edermisiniz ??

Konular
2
Online süresi
1217s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
Başarım Puanı
66
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 19 Gün
MmoLira
4
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba ben 2007 yılından bu yana metin2 oynuyorum bu zamana kadar hiç server açmak aklıma gelmedi fakat şuan açmaya karar verdim.Oyun hakkında bilgim tam fakat dosya atma işlemleri falan hiçbirşey bilmiyorum internetten leqendy in sabit ıpsini kurmaya çalıştım ama beceremedim ilk defa kuracağım için ücretsiz alışmalık bir server istiyorum yardım edicek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

Uygun bölüme taşınmıştır

Arkadaşlar merhaba ben 2007 yılından bu yana metin2 oynuyorum bu zamana kadar hiç server açmak aklıma gelmedi fakat şuan açmaya karar verdim.Oyun hakkında bilgim tam fakat dosya atma işlemleri falan hiçbirşey bilmiyorum internetten leqendy in sabit ıpsini kurmaya çalıştım ama beceremedim ilk defa kuracağım için ücretsiz alışmalık bir server istiyorum yardım edicek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
skype ekle yardımcı olayım
kastamonolu3706
eklerken hatırlatırsan kim olduğunu iyi olur.

Skype ekle :)
egesurum45

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)