HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar 65 level karabüyü sura yım. Kasması belkide en zor olan karakterlerden birisi haliyle o rehberlerdeki kasılma yerleri bana uymuyor.
54-65 e kadar örümcek zindanı 1.kat büyük oda da kastım şimdi 2.kata çıkmam lazım fakat defansım koruma ile 515 oluyor bu pençelerde odanın yarısını toplayıp köşede kesmek için yeterli mi? Hp 13.7k
2.katta bir karabüyünün odayı alması için defansı kaç olması lazım vede hayvanlara karşı güçlü efsunu olmadan oda toplamak imkansız mıdır?
54-65 e kadar örümcek zindanı 1.kat büyük oda da kastım şimdi 2.kata çıkmam lazım fakat defansım koruma ile 515 oluyor bu pençelerde odanın yarısını toplayıp köşede kesmek için yeterli mi? Hp 13.7k
2.katta bir karabüyünün odayı alması için defansı kaç olması lazım vede hayvanlara karşı güçlü efsunu olmadan oda toplamak imkansız mıdır?
Şimdi ilk önce şöyle ki karabüyü defans ile birlikte hasar absorbede veriyor dolayısıyla elinde güzel bir dolu var ise rahatlıkla yarım oda toplayabilirsin diye düşünüyorum
Belki bir defans veren binek alarak şansını arttırabilirsin 
Belki bir defans veren binek alarak şansını arttırabilirsin 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)