Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Mmomt2 derece kasma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BirUmuttuSadece
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

BirUmuttuSadece

Level 2
Üye
Konular
16
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 4 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
42
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar;

Öncelikle derece kasarken bir çok arkadaşın sorunu item defans belirli bir seviyede ancak belirli savunmamız oluyor tabi önceden itemimiz yok ise, doyum 'da derece kasmak için sağlam bir karaktere ihtiyacınız oluyor tamamen unutun onları itemi karakteri seviyeyi size yep yeni bir yöntem sunucum hemde 1 seviyede itemsiz yapabileceğiniz bir yöntem kesinlikle pazar kurmak vesayri değildir slot kesicez ama ne?

1-) Derece Kasmak İçin Gerekenler;

1 Seviye bir karakter, birde 250.000.000YANG yani 250M peki bu parayı ve 1 seviye karakteri ne yapıcaz?

Arkadaşlar para kasmak için kastığım bir charda fark ettiğim bir olay köpeklerin verdiği aşırı derece bir çok arkadaşımız itemi olmadığı için derece kasamıyorlar bu yöntemle istediklerini yapabilirler!
250M ile marketten EXP Koruma Yüzüğü Alıcaz. ( M2-TR Exp Koruma - Aktif Edildiğinde Kazanılan Exp Puanlarını Sıfırlar. )
1 Seviye karakterimiz önerim ninja çünkü çok seri vuruyor, 1 Seviye karakter Exp korumayı aktif ediyoruz ve başlıyoruz köpeklerde kurtlarda derece kasmaya sakın daha fazla açılıp domuzlara falan gitmeyin seri seri seviye atmalamaya başlarsınız :)
Bu yöntem ile yaklaşık 1 saat kadar zamanda 1.000 den fazla derece kastım oda oyalanarak eğer elinizi hızlı tutar iseniz aralık vermezseniz bir kaç saat için 5.000 e kadar çok rahat derece kasabilirsiniz.

2-) Derece Kasmak İçin Gerekenler;

70 Seviye bir zihinsel ( Güçlü Beden ) savaşçı 250.000.000YANG yani 250M peki bu parayı ve 70 seviye karakteri ne yapıcaz?

250M ile marketten EXP Koruma Yüzüğü Alıcaz. ( M2-TR Exp Koruma - Aktif Edildiğinde Kazanılan Exp Puanlarını Sıfırlar. )
70 seviye zihinsel bir savaşcı neden gereklidir? Defansı diğer karakterlerden yüksel olucağı için fakat siz büyülü silah surada yapabilirsiniz denemedim ama deneyin :)
Evet herşey hazır aldık yüzüğümüzü nerede kasıcaz derecemizi? Örümcek Zindanı 2. Kat ne oranla ne kadar kasabiliriz?
Bir gün içerisinde aralıklarla 10T civarı para ve 10.000 civarı derece kasabiliriz tabi elimizi hızlı tutarsak maksimum değerler bunlardır.
Siz illaki 10T 10.000 Derece kasıcak değilsiniz eliniz alışıksa bu değerlere ulaşmanız mümkün yeni başlıcak iseniz en azından 3 - 4T 3.000 - 4.000 Derece kasabilirsiniz.

3-) Derece Kasmak İçin Gerekenler;

75 Seviye bir bedensel savaşçı ( Hava Kılıcı ) 250.000.000YANG yani 250M peki bu parayı ve 75 seviye karakteri ne yapıcaz?
Bu yöntem pahalı olan yöntemdir ama seridir :)

75 seviye bir bedensel bize ne verir yüksek saldırı gücü çok hızlı slot kesmemize yarar efsunlarımızda saldırı hızı olur ise çok daha iyi olur.
Elimize 75 itemi Zehir veya Kin, Kin önerimdir.
Üstümüzde +9 siyah çelik savunma taşlı olması şart +5 taş, +9 şahin kalkan, +9 hayalet maske başlık doyum 'da kasıcaz tam ortasında olması lazım kırmızı ejderhanın çıktığı yer.
Bir yandan derece kasıp bir yandan da ejderhayı kesebileceksiniz.
Yukarıda söylediğim itemler idealdir çünkü orada sizi baya zorluyacak yaratıklar bulunmakta!

Anlatım tamamen bana aittir.

Eklemek istediğiniz yöntemleri söylerseniz konuya ekleyebilirim.

EEYW BLADER GEERCI BEN BUNLARI BILIODM YA :d

Bilindik Konu Daha Önce Defalarca Açıldı @2rado2; Konu Kilit.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Serverler aÇildimi ben hala gİremiyorum atiyor oyundan

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri