HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sunucuyu kurdum. Daha sonra sh basla.sh komutunu vererek sunucuyu başlattım Kanallar hatasız bir şekilde açıldı ve Oyuna giriş yapabilirsiniz yazısı geldi. Navicat'a veritabanına bağlantı sağlayabiliyorum ancak oyuna giremiyorum sunucuya bağlanırken hata diyor. "serverinfo.py" dosyasınıda editledim sorun nedir? Yardımcı olabilir misiniz?
p
pet damagesi 1.5 tye ayarlıdır1.sorun karakterlerin üzerine bazen sağ tıklanmıyor(Hatta hiç tıklamıyor 10 client açtıysam 2 3 unde tıklıyo sadece )
2.sorun pet bi adamı oldurtukten sonra kalkınca bıle dırek saldırıyor
3.sorun pet 1 saniyeden kısa bı surede defalarca 15 t gıbı bı rakam vuruyo buda wsyı mahvediyo
ipyi yanlış yazmış olabilirsiniz tekrar kontrol edin ve channel syserrlerine bakınSunucuyu kurdum. Daha sonra sh basla.sh komutunu vererek sunucuyu başlattım Kanallar hatasız bir şekilde açıldı ve Oyuna giriş yapabilirsiniz yazısı geldi. Navicat'a veritabanına bağlantı sağlayabiliyorum ancak oyuna giremiyorum sunucuya bağlanırken hata diyor. "serverinfo.py" dosyasınıda editledim sorun nedir? Yardımcı olabilir misiniz?
Problem creating a new character. Someone will help?
In general, the server only works can not create a character.
For an interesting password to mysql: followme
I did not get such a mistakeProblem creating a new character. Someone will help?
![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)