Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

KASTAMONULU SF 2.0 FİLES-SRC EN SORUNSUZ SALTANAT TİPİ SF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

bızı bılen bılır dıye bısı yok kendını eskıya mı sanıosun burda herkes gıbı sıradan adamsın ustunlugun yok fıles vereceksen burda ınsan gıbı resım herseyını yapacaksın

Merhabalar:

Ben Kastamonulu forum adıyla notto0606.

Kısa zaman önce bir ortak dediğim şahıs (adam bile demiyorum). Anlaştım ve srcleri vermiştim. Srcleri almadan önce sizin tabirinizle oramı buramı yalıyordu. Verdikten sonra afk olmalar cevap vermemeler. Neyse olan olmuş emek gene çöpe gitti. Sattığım 4 kişinin bu durumdan haberi var ve srcleri izinle paylaşıyorum.

Filesa gelecek olursak 2000 kişide bir server 1500 ve 1000 olarak toplamda 3 farklı serverde denendi 1 core veya 1 kere bile ch düşmedi. Diğer açılan serverleri saymıyorum 1000 erişemedikleri için.

Filesi bilen biliyor bir önceki konumda filesın çalındığı anda koyduğum açık vardı belirttiğime rağmen hala açık denen şahıslar vardı. Srcden tek yapacağınız kod açığını kaldırmak.

Sonra herşey sorunsuz bununla ilgili bir video veya bir yazı yazarım buraya. Filesta online sayılarından da gördüğünüz üzere bug vs yok. Herkes bir piyasa bitiriyor bizde bitirelim :D.

Yeni saltanat tipi filesa başladım ve büyük ihtimal satışa koyacağım almak isteyenler skypten ekliyebilir.

Files da sorun var diyenlere aldırmıyorum. Veya destek de vermiyorum. Siz bana para verdinizdemi destek istiyosunuz. Boş yapmayın yorumlarda başka bişiy istemiyorum.

Resimler vs gerek yok dediğim gibi filesı bilen biliyor. Açılmadık server kalmadı :D.

Linkler:

0vcAPKJPTf6eglaE6Nl3zg.jpeg

Sağlıcakla Kalın.​
Öncelikle teşekkür ederim files başarılı olmuş güzel sağlam gibi görünüyor şuanda test ettiğme göre şu bayraklardaki evlerde olan simgeleri hangi dosyadan değiştireceğim pack ın içinde aradım bulamadım tam olarak söyleyebilirmisiniz ?_

@YolVerici Linkleri 16 Saat İçersinde Güncelleyin Aksi Taktirde Konu Kapatılcaktır.

Verilen Süre İçersinde Konuda Belirtilen Değişikler olmadığı İçin Konu Kapatılmıştır.Düzenlemek İçin Mesaj Atınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri