shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Saltanat Tipi 1-1 Server Files Sourceli / HSM

Filesi Beğendinizmi ?

• Evet

Oy: 31 64.6%
  • Hayır

Oy: 17 35.4%

• Kullanılan toplam oy
    48
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sunucuyu kurdum. Daha sonra sh basla.sh komutunu vererek sunucuyu başlattım Kanallar hatasız bir şekilde açıldı ve Oyuna giriş yapabilirsiniz yazısı geldi. Navicat'a veritabanına bağlantı sağlayabiliyorum ancak oyuna giremiyorum sunucuya bağlanırken hata diyor. "serverinfo.py" dosyasınıda editledim sorun nedir? Yardımcı olabilir misiniz?

p
1.sorun karakterlerin üzerine bazen sağ tıklanmıyor(Hatta hiç tıklamıyor 10 client açtıysam 2 3 unde tıklıyo sadece )
2.sorun pet bi adamı oldurtukten sonra kalkınca bıle dırek saldırıyor
3.sorun pet 1 saniyeden kısa bı surede defalarca 15 t gıbı bı rakam vuruyo buda wsyı mahvediyo
pet damagesi 1.5 tye ayarlıdır

Sunucuyu kurdum. Daha sonra sh basla.sh komutunu vererek sunucuyu başlattım Kanallar hatasız bir şekilde açıldı ve Oyuna giriş yapabilirsiniz yazısı geldi. Navicat'a veritabanına bağlantı sağlayabiliyorum ancak oyuna giremiyorum sunucuya bağlanırken hata diyor. "serverinfo.py" dosyasınıda editledim sorun nedir? Yardımcı olabilir misiniz?
ipyi yanlış yazmış olabilirsiniz tekrar kontrol edin ve channel syserrlerine bakın

Problem creating a new character. Someone will help?
Bladpng_qhsxaww.png

In general, the server only works can not create a character.

For an interesting password to mysql: followme

Problem creating a new character. Someone will help?
Bladpng_qhsxaww.png

In general, the server only works can not create a character.

For an interesting password to mysql: followme
I did not get such a mistake

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri