Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

(C++) Game Lisans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Aasaaa

ulaşabilir misin bana ???

sorunsuz çalışmakta aktif sunucumda var

kismi olarak cevap arkadaşın yaptıgı lisans

but std::string lisansip = "192.168.0.24"; easy crack hex <3

saglam olanı but std::string lisansip = "ed95cd4b54b05aefa92b12121361782e"; easy crack hex <3

bence çalışacaktır. kolay gelsin. Bu şifrede kırılcağınıda sanmam
Dediğinizde olabilir. Configlere ip eklenir. (BIND_IP)
Daha sonra source içerisinde confige eklenen ip md5 ile şifrelenir, md5 lisansı ile karşılaştırılır. Eğer doğruysa oyun aktif edilir. Değilse aktif edilmez veya bağlandıktan 2 saniye sonra oyun kapatılır. Bana mantıklı geldi açıkcası ama Hex ile okunabilir mi onu bilemem.

Edit: Aslında okunsa bile sadece md5 ile şifrelemeyeceksin. Şifrelenen ip nin önüne atıyorum ki blablamt2.192.168.1.2 ekleyip şifreleyeceksin. Md5 + Sha1 + vs vs diyerek üst üste şifreleyeceksin ki hexte okunsa bile ipnin önüne yazılan o yazıyı kişi bilemeyecek. Üst üste şifrelemeyide aklına getirmeyecektir. En fazla düşüneceği şey kaç karakterden oluştuğuna bakıp şifreleme yöntemini anlaması olacaktır, fakat bilmeyecek ki üst üste farklı fonksiyonlar ile şifrelendi :)

Edit2: Confige eklenmesinede gerek olmayabilir. Otomatik ip tespiti varsa o tespit edilen ip de şifrelenerek lisans ile karşılaştırılabilir.

Bunu deniycem.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri