Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Hayatında başarılar dilerim. Bülent Ecevit Üniversitesi hakkında bilgi almak istiyorsan mesaj atabilirsin orda okuyorum.
Hayatında Başarılar Hakkında Hayırlısını dilerim. Fakat İşgal etmek değildi. Burası bir Aile Ortamı hiç kimse sana demez ki sen işgal ediyorsun. Bence Bırakmak yerine izin almayı değerlendirebilirsin.
Hayatında başarılar dilerim. Bülent Ecevit Üniversitesi hakkında bilgi almak istiyorsan mesaj atabilirsin orda okuyorum.
Hangi bölüm kaçıncı sınıf? Özel mesaj olarak da soracağım sorular var teşekkür ederim
Hayatında Başarılar Hakkında Hayırlısını dilerim. Fakat İşgal etmek değildi. Burası bir Aile Ortamı hiç kimse sana demez ki sen işgal ediyorsun. Bence Bırakmak yerine izin almayı değerlendirebilirsin.
Teşekkür ederim ancak bu uzun bir süre olacağından atanmayı bekleyen arkadaşların onu açılmalı diye düşünüyorum çünkü 1 sene gibi uzun uzun bir süre
Sağolun yorumlarınız içinSınav istediğin gibi geçer ve istediğin bölümü kazanırsın inşallah, hayatında başarılar. Üniversite hayatı güzeldir, kazanınca bitirmek istemiyorsun

Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)