InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Foruma veda - kralberkan36 (Yönetici)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kralberkan36
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 981
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kralberkan36

Level 7
Fahri Üye
TM Üye
Konular
1,007
Reaksiyon Skoru
167
Altın Konu
1
TM Yaşı
13 Yıl 2 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
218
MmoLira
-5
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba,

Yaklaşık 4 senedir forumdayım ve gerçekten forum hikayem büyük hatıralarla başladı. Forum hikayem aslında 2013 senesinde ozamanlar seve seve oynadığım MMOMT2 ile başlamıştı. TR'deki zorlukla birlikte arkadaşlarımın önerisi ile bulduğum bu serverde belkide TR'de yapamadığım ilkleri yapmıştım. Tabii zorlandığım noktaları Google amcaya sorardım :)

Daha sonra Turkmmo forumunu farketmiştim tüm metin2 ile ilgili sorularıma yanıt buluyordum bir aile ortamı vardı bir sıcaklık vardı kendine doğru çeken. Üye olup bu serüvene başladım. Buradan çok şey öğrendiğimi düşünüyorum buradan ilk kazancımı bile elde etmiştim grafik tasarım ile. Bu Forum yöneticileri ve kurucuları çok şeye laik büyük başarılara daha fazla başarıya çünkü hiç üşenmeden uğraşan gönüllü kardeşlerimiz de var bu forumda abilerimizde. Ben hepsini bir abim kardeşim ablam olarak gördüm.

Uzun lafın kısası YGS-LYS Geldi çattı :) Forumda zaten pek aktif değilim bu aralar konular fazla yetişmesi gerekiyor :) Boş yere buraları işgal etmek yerine diğer arkadaşlarımızın önü açılsın onlar benim yerime gelsin daha fazla hak ediyorlar çünkü :) Hani bir söz varya,
"Beceriksizlikle ihanet arasında kıldan ince bir çizgi vardır. beceremediği halde makam -mevki işgal etmek en büyük ihanettir."

Ben şuan hem YGS-LYS hem forum hem real hayatım beceremiyorum o halde işgal etmenin anlamı yok :) Hedefim Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi - İnşaat Mühendisliği. 3 Arkadaş Elektrik-İnşaat-Makina bölümü olarak tutturup orada okumayı planlıyoruz hepimizin dersleride iyi Allaha şükür. Neyse forum Allaha Emanet olun yolunuz açık gönlünüz rahat olsun hepiniz sağlıcakla kalın buradan ayrılmak çok zor ama buraya uğramayı da ihmal etmem belki ofisinize bir çay içmeye gelirim :)

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

hayatında başarılar

Hakkında hayırlısı yolun ise açık olsun tanımıyorum ama olsun yani sağlıcakla kal

Hayatında başarılar dilerim. Umarım istediğin bölümü kazanırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri