- Konular
- 1,007
- Reaksiyon Skoru
- 167
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 218
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkese merhaba,
Yaklaşık 4 senedir forumdayım ve gerçekten forum hikayem büyük hatıralarla başladı. Forum hikayem aslında 2013 senesinde ozamanlar seve seve oynadığım MMOMT2 ile başlamıştı. TR'deki zorlukla birlikte arkadaşlarımın önerisi ile bulduğum bu serverde belkide TR'de yapamadığım ilkleri yapmıştım. Tabii zorlandığım noktaları Google amcaya sorardım
Daha sonra Turkmmo forumunu farketmiştim tüm metin2 ile ilgili sorularıma yanıt buluyordum bir aile ortamı vardı bir sıcaklık vardı kendine doğru çeken. Üye olup bu serüvene başladım. Buradan çok şey öğrendiğimi düşünüyorum buradan ilk kazancımı bile elde etmiştim grafik tasarım ile. Bu Forum yöneticileri ve kurucuları çok şeye laik büyük başarılara daha fazla başarıya çünkü hiç üşenmeden uğraşan gönüllü kardeşlerimiz de var bu forumda abilerimizde. Ben hepsini bir abim kardeşim ablam olarak gördüm.
Uzun lafın kısası YGS-LYS Geldi çattı
Forumda zaten pek aktif değilim bu aralar konular fazla yetişmesi gerekiyor
Boş yere buraları işgal etmek yerine diğer arkadaşlarımızın önü açılsın onlar benim yerime gelsin daha fazla hak ediyorlar çünkü
Hani bir söz varya,
"Beceriksizlikle ihanet arasında kıldan ince bir çizgi vardır. beceremediği halde makam -mevki işgal etmek en büyük ihanettir."
Ben şuan hem YGS-LYS hem forum hem real hayatım beceremiyorum o halde işgal etmenin anlamı yok
Hedefim Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi - İnşaat Mühendisliği. 3 Arkadaş Elektrik-İnşaat-Makina bölümü olarak tutturup orada okumayı planlıyoruz hepimizin dersleride iyi Allaha şükür. Neyse forum Allaha Emanet olun yolunuz açık gönlünüz rahat olsun hepiniz sağlıcakla kalın buradan ayrılmak çok zor ama buraya uğramayı da ihmal etmem belki ofisinize bir çay içmeye gelirim 
Yaklaşık 4 senedir forumdayım ve gerçekten forum hikayem büyük hatıralarla başladı. Forum hikayem aslında 2013 senesinde ozamanlar seve seve oynadığım MMOMT2 ile başlamıştı. TR'deki zorlukla birlikte arkadaşlarımın önerisi ile bulduğum bu serverde belkide TR'de yapamadığım ilkleri yapmıştım. Tabii zorlandığım noktaları Google amcaya sorardım

Daha sonra Turkmmo forumunu farketmiştim tüm metin2 ile ilgili sorularıma yanıt buluyordum bir aile ortamı vardı bir sıcaklık vardı kendine doğru çeken. Üye olup bu serüvene başladım. Buradan çok şey öğrendiğimi düşünüyorum buradan ilk kazancımı bile elde etmiştim grafik tasarım ile. Bu Forum yöneticileri ve kurucuları çok şeye laik büyük başarılara daha fazla başarıya çünkü hiç üşenmeden uğraşan gönüllü kardeşlerimiz de var bu forumda abilerimizde. Ben hepsini bir abim kardeşim ablam olarak gördüm.
Uzun lafın kısası YGS-LYS Geldi çattı
Forumda zaten pek aktif değilim bu aralar konular fazla yetişmesi gerekiyor
Boş yere buraları işgal etmek yerine diğer arkadaşlarımızın önü açılsın onlar benim yerime gelsin daha fazla hak ediyorlar çünkü
Hani bir söz varya,"Beceriksizlikle ihanet arasında kıldan ince bir çizgi vardır. beceremediği halde makam -mevki işgal etmek en büyük ihanettir."
Ben şuan hem YGS-LYS hem forum hem real hayatım beceremiyorum o halde işgal etmenin anlamı yok
Hedefim Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi - İnşaat Mühendisliği. 3 Arkadaş Elektrik-İnşaat-Makina bölümü olarak tutturup orada okumayı planlıyoruz hepimizin dersleride iyi Allaha şükür. Neyse forum Allaha Emanet olun yolunuz açık gönlünüz rahat olsun hepiniz sağlıcakla kalın buradan ayrılmak çok zor ama buraya uğramayı da ihmal etmem belki ofisinize bir çay içmeye gelirim 
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
hayatında başarılar.
- Konular
- 2,817
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 10d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 2,625
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 414
- MmoLira
- 3,823
- DevLira
- 0
hayatında başarılar
- Konular
- 3,472
- Çözüm
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 3,203
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 390
- MmoLira
- -468
- DevLira
- 0
Hakkında hayırlısı yolun ise açık olsun tanımıyorum ama olsun yani sağlıcakla kal
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
Hayatında başarılar dilerim. Umarım istediğin bölümü kazanırsın.
- Konular
- 1,007
- Reaksiyon Skoru
- 167
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 218
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
hayatında başarılar
Hakkında hayırlısı yolun ise açık olsun tanımıyorum ama olsun yani sağlıcakla kal
Hayatında başarılar dilerim. Umarım istediğin bölümü kazanırsın.
Hepinize teşekkür ederim herşey için sağolun
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)