farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Diablo II Official Server Files ( Hatasız , Bugsuz )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam almicaksaniz sacma sapan yorumlar atmazsaniz sevinirim ben agzımı bozmuyorum burda kac saattir hocam bakin size tekrar diyorum bu filesin offshopu icin biz 2.5 ay calistik 2.side alt yapi olarak nirvanayi aldik bunu son kez soyluyorum yeter ama cidden baltaliya baltaliya bir ettiniz konuyu fileste hatalarin hepsini fixledik emin ol soylediklerinizin hepsi boş laf ekstra olarakta bir suru sistem ekledik filese
Yani emek ettigimizi belki biraz o guzel beyninizi yorarak anlayabilirsiniz belki

kesinlikle katılıyorum arkadaşa
satamaması için hiçbir sebep yok sizin yüzünüzden geliştiricilerin hevesi kalmıyor bırakın insanlar geliştirsin,araştırsın
  1. bize aklını kullanan insanlar lazım! unutmayın
hayırlı satışlar kardeşim tanımıyorum seni ama arkandayım bu konuda

kesinlikle katılıyorum arkadaşa
satamaması için hiçbir sebep yok sizin yüzünüzden geliştiricilerin hevesi kalmıyor bırakın insanlar geliştirsin,araştırsın
  1. bize aklını kullanan insanlar lazım! unutmayın
hayırlı satışlar kardeşim tanımıyorum seni ama arkandayım bu konuda

Tesekkurler hocam yorumunuz icin

Hocam almicaksaniz sacma sapan yorumlar atmazsaniz sevinirim ben agzımı bozmuyorum burda kac saattir hocam bakin size tekrar diyorum bu filesin offshopu icin biz 2.5 ay calistik 2.side alt yapi olarak nirvanayi aldik bunu son kez soyluyorum yeter ama cidden baltaliya baltaliya bir ettiniz konuyu fileste hatalarin hepsini fixledik emin ol soylediklerinizin hepsi boş laf ekstra olarakta bir suru sistem ekledik filese
Yani emek ettigimizi belki biraz o guzel beyninizi yorarak anlayabilirsiniz belki

2.5 ay çalıştığınızı söylediğiniz filesa 2 tane oyun seçeneği butonu minimap butonları sol taraftaki karakter guisi dışında pek bir şey eklediğinizi göremedim bununlada kalmayıp daha önce satışı yapılan files konusundaki özellikleri kopyala yapıştır yapmışsınız ve son olarak kopyala yapıştır yaptığınız için turkmmo.com yönetim üyelerinin ücretli işler yapabilmeleri için konularına ekledikleri bu resmi kaldırmayı unutmuşsunuz.Filesın başkasına ait olduğunu sizinde üzerinde değişiklik yaptığınızı zaten belirtmişsiniz. Konuda satışı yapılan files ile daha önce satışı yapılan files arasında birkaç düzenleme dışında değişiklik olmadığı için konu kapatıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri