HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Statünün filesini zamanında alıp editlemiş ortalık sakinleşincede şimdi satışa sunuyor uyanıklara bakın hele.Önceden satılan veya satışı durdurulan filesleri sahibi dışında tekrardan satışa sunmak? @Statu; @ulubey4242; @alondark54; @DarkKnights;
Son düzenleme:
Ben statü filesi satmıyorum statüyle ne alakası var filesin ondan lycan falan aldık alt yapı Nirvana files zaten statü alt yapıda o ayrıca statü filesde olmayan en az 10 sistem ve tonlarca fix var ne statüsünden bahsediyorsunuz ? @ulubey4242 gereksiz tartışma içerikli yorumların kaldırmasını talep ediyorum.
Son düzenleme:
Ben statü filesi satmıyorum statüyle ne alakası var filesin ondan lycan falan aldık alt yapı Nirvana files zaten statü alt yapıda o ayrıca statü filesde olmayan en az 10 sistem ve tonlarca fix var ne statüsünden bahsediyorsunuz ? @ulubey4242 gereksiz tartışma içerikli yorumların kaldırmasını talep ediyorum.
kardeş konu beni zerre ilgilendirmiyorda.Kendinle çelişiyorsun kendin kabul ediyor baktın olmuyor alt yapı farklı diye dönüyorsun.Extra olarak zaten statu oldugu belli.
http://prntscr.com/gb9b5r
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)