HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
güzel eline saglık
Keyifli oyunlar.
Valla market botunu denedim mükemmel eşyayı gösteriyor fiyatı gösteriyor ya bide utanmadan pazarın yanına kadar gidiyor uzaklık farketmeden
Evet hile bana görede mükemmel.

Ücretsiz yapabilsek bide full nükemmel olur
Keyifli oyunlar.
Evet hile bana görede mükemmel.![]()
BU HİLENİN BİR HAFTALIK ÜCRETLİ SÜRÜMÜNÜ ALDIM FAKAT LİMİTMT2 DE BOTU KURDUGUMDA 1 2 DK ICINDE OYUNDAN ATIYOR ACABA BU BOT PVPDEMI CALISMIYOR YOKSA BEN MI AYARLAYAMIYORUM ANLAMADIM MUSAITSEN YARDIMCI OLABILIRMISIN KARDEŞİM
sımdıden tesekkurler pvp de sorunsuz calısıyor bot limitmt2 de cunku bır cok arkadasım kullanıyor
sımdıden tesekkurler pvp de sorunsuz calısıyor bot limitmt2 de cunku bır cok arkadasım kullanıyorSabirsizlikla bekliyoruz kanka![]()
Gördüğün üzre hile sadece tasarımı özenimişti. Ayarlar.. menü.. bonus yerine efsun yazılarını görürsen ve anasayfadaki yönlendirme butonlarına bakabilirsin.
![]()
Yanlış hatırlamıyorsam buda 2009 injektörümüz.
Geçmişe bakalım bakalım da şuanda hazırlanan hilelerimiz tamamlanınca bize karşı çıkanlar nasıl tükürdüğü sözleri yalıcak onu merak ediyorum![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)