Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
sende hile koruması var ise kimden aldiysan onun verdiği bin dosyasını oraya yazacaksın eğer hile koruması yok ise senin giris olan .exe dosyasıni .bin yapıp onun adını yazHocam yeniden başlattım ondan sonra yazdım sizeYukarıda alıntı yaptığım yerde bir hata yapmış olabilirim. Daizyshield var diye arcface.bin yazılan yere dazyshield.bin yazdım. Kendi Clientimin exe dosyasını nasıl ekleyeceğim o kısmı yazmamışsınız bende kendi exe yide bin olarak ekledim galiba?
sıkıntı olmaz ama o dazzy.bin olduğuna emin misin ilk önce dosyayı bul sunucu şirketleri bunu her zaman yapıyor adını farklı birşey koymuş olabilir onları denemen gerek doğrusunu bulup denersin şuan telefondayim gene yapamaz isen pc'ye geçtiğim zaman yardımcı olurumBenim bilişimden satın aldığım packtaki dazzy.bin kullandım.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)