Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
İçinde psd mevcut mu ? İznin olursa tasarımda değişiklik yapmak istiyorum forum içinSorun yaşamazsın herşeyi harfi harfine yaptığın sürece rica ederim
tasarım hakları bana ait değil ki izin istiyorsun dostum tabi ki değişiklik yapabilirsin zaten tasarım tamamen html dökümanı halin'de html düzenliyerek farklı farklı değişiklikler yapabilirsin xml dosyalarıyla'da konumları ayarlıyabilirsin.İçinde psd mevcut mu ? İznin olursa tasarımda değişiklik yapmak istiyorum forum için
Senin konundan alıyorum sormam gerekiyortasarım hakları bana ait değil ki izin istiyorsun dostum tabi ki değişiklik yapabilirsin zaten tasarım tamamen html dökümanı halin'de html düzenliyerek farklı farklı değişiklikler yapabilirsin xml dosyalarıyla'da konumları ayarlıyabilirsin.
Teşekkürler bu arada . Ayrıca konuyu açacağım zaman ismini eklerim.dosyaları alabilirsiniz tabi ama kalkıp aynı konuyu tasarımı değişik şekil'de paylaşacaksan o başka gereksiz yere 2 inci konu açmış olursun kurulum nasıl yapılır diye bu konunun linkini ekliyebilirsinSenin konundan alıyorum sormam gerekiyorTeşekkürler bu arada . Ayrıca konuyu açacağım zaman ismini eklerim.
En kötü tasarımı aktarırım sana eklersin yada ben eklerim konuna. Görev yerim burası zaten. Sorun yok beraberiz 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)