- Konular
- 468
- Online süresi
- 11ay 26g
- Reaksiyon Skoru
- 8,224
- Altın Konu
- 47
- Başarım Puanı
- 326
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 93,242
- DevLira
- 242
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
kurulum mevcut dosyaları notepad++ ile açarsanız görebilirsiniz.bunun kurulumunu nasıl yapabilirim kurulumu anlatmamış arkadaş yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
- Konular
- 111
- Online süresi
- 1g 15763s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 153
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay
- MmoLira
- 348
- DevLira
- 0
cevap verdiğiniz için teşekkür ederim fakat bir iki tanesinde arat altına ekle söylemiş hangi dosyada neyi aratacağız bide hangi dosyaya ekleyeceğiz. karmakarışık bir durum videolu anlatım olması gerekirdi.kurulum mevcut dosyaları notepad++ ile açarsanız görebilirsiniz.
- Konular
- 468
- Online süresi
- 11ay 26g
- Reaksiyon Skoru
- 8,224
- Altın Konu
- 47
- Başarım Puanı
- 326
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 93,242
- DevLira
- 242
zaten anlatım öyle işliyor. Misalen locale_inc.h dosyası yazıyordur içine girmişsindir ekle yazıyordur. Yapacağın şey kendi source dosyalarından locale_inc.h'yi bulup içine ekle dediğini eklemek. Bunun için video çekilmesi çok saçma olur çünkü her sistem paylaşımında bir video olsaydı paylaşım sayıları epey azalırdı insanlar videoyu çekeceğime hiçbir şey paylaşmam banane der geçerlerdi. Kaldı ki biraz mantığını düşünerek hareket edersek videoya gerek bile olmadığını idrak edebilirizcevap verdiğiniz için teşekkür ederim fakat bir iki tanesinde arat altına ekle söylemiş hangi dosyada neyi aratacağız bide hangi dosyaya ekleyeceğiz. karmakarışık bir durum videolu anlatım olması gerekirdi.
- Konular
- 111
- Online süresi
- 1g 15763s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 153
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay
- MmoLira
- 348
- DevLira
- 0
sizin fikrinize kesinlikle saygı duyuyorum benden daha çok tecrübelisiniz benim anlatmak istediğim şu mesela ben kendimden örnek vereyim bu verilen dosyaların hiçbirini kendi sunucumda bulamadım desem? mesela konu anlatımında eksiklikler var. dosya yolu nerede locale_inc.h herhangi bir serverda filezilla'da veya ftp'de hangi dosya yolunda bulunuyor. src'nin içine giriyorum mesela 50 tane klasör var bu sadece bir örnek daha dosyayı bulamadım. FTP'de bildiğiniz üzeri yüzlerce dosya var ve kafa karışıklığı oluyor. dosya yolu belirtilmeden nasıl bulacağız mesela ben şuan locale_inc.h'yı aradım bulamadım. benden daha tecrübelisiniz fakat anlatmak istediğim şu mesela adam source'nin ne olduğunu nerede olduğunu bilmiyorsa o adam nasıl gidip locale_inc.h dosyasını bulup içine ekleme yapabilir. böyle önemli bir konunun bence videolu anlatımı olması gerekirdi. en azından sıfırdan başlayan insanlar için bir rehber niteliğinde dosyaların nereye atılacağını ve hangi dosyaların eklemesinin yapılacağını gösterecek ayrıntılı ve detaylı bir konu olmalıydı.zaten anlatım öyle işliyor. Misalen locale_inc.h dosyası yazıyordur içine girmişsindir ekle yazıyordur. Yapacağın şey kendi source dosyalarından locale_inc.h'yi bulup içine ekle dediğini eklemek. Bunun için video çekilmesi çok saçma olur çünkü her sistem paylaşımında bir video olsaydı paylaşım sayıları epey azalırdı insanlar videoyu çekeceğime hiçbir şey paylaşmam banane der geçerlerdi. Kaldı ki biraz mantığını düşünerek hareket edersek videoya gerek bile olmadığını idrak edebiliriz![]()
- Konular
- 468
- Online süresi
- 11ay 26g
- Reaksiyon Skoru
- 8,224
- Altın Konu
- 47
- Başarım Puanı
- 326
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 93,242
- DevLira
- 242
kırıcı şekilde konuşmuşum sanırım kusura bakmayın şimdi şöyle bir durum var source nedir diye konular mevcut önce oralardan bilgi almanız lazım misalen locale_inc.h dosyası ftp de bulunmaz ve hali hazırda bulamayabilirsiniz çünkü files paylaşımlarında ek olarak verilmesi lazım source dosyaları yoksa biz kendimiz toplu halde her şeyine erişemiyoruz hele ki bilişim filesi kullanılıyorsa bilişim kendi filesinin source dosyalarını paylaşmaz ama metin2-server-files bölümündeki files paylaşımlarını incelerseniz game ve client source dosyaları ayrı bir link veya toplu bir rarın içinde verildiğini görebilirsiniz çünkü her filesin game ve client source dosyaları farklıdır ve bunlar elimizde yoksa sistemi kuramayız. sizin yapacağınız ilk şey game, client ve dump source dosyalarına ulaşmanız eğer elinizde var ise kendi kullandığınız filesin source dosyaları ondan sonra source nedir ne işe yarar nasıl build alınır diye araştırma yapmanız lazım bunları öğrendikten sonra deneme amaçlı bir build işlemi yapıp sunucuya ve packa atarak test etmeniz lazım gerçekten filese mi ait diye sorunsuz giriş sağlanıyorsa zaten filese ait source dosyaları olduğu kesinleşir ondan sonra gelirsiniz bu sistemin anlatımına göre eklemeleri yapar build alır atarsınız ve güzelce kullanabilirsiniz. Destek almak isterseniz imzamda discord adresim mevcutsizin fikrinize kesinlikle saygı duyuyorum benden daha çok tecrübelisiniz benim anlatmak istediğim şu mesela ben kendimden örnek vereyim bu verilen dosyaların hiçbirini kendi sunucumda bulamadım desem? mesela konu anlatımında eksiklikler var. dosya yolu nerede locale_inc.h herhangi bir serverda filezilla'da veya ftp'de hangi dosya yolunda bulunuyor. src'nin içine giriyorum mesela 50 tane klasör var bu sadece bir örnek daha dosyayı bulamadım. FTP'de bildiğiniz üzeri yüzlerce dosya var ve kafa karışıklığı oluyor. dosya yolu belirtilmeden nasıl bulacağız mesela ben şuan locale_inc.h'yı aradım bulamadım. benden daha tecrübelisiniz fakat anlatmak istediğim şu mesela adam source'nin ne olduğunu nerede olduğunu bilmiyorsa o adam nasıl gidip locale_inc.h dosyasını bulup içine ekleme yapabilir. böyle önemli bir konunun bence videolu anlatımı olması gerekirdi. en azından sıfırdan başlayan insanlar için bir rehber niteliğinde dosyaların nereye atılacağını ve hangi dosyaların eklemesinin yapılacağını gösterecek ayrıntılı ve detaylı bir konu olmalıydı.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)