- Konular
- 134
- Online süresi
- 3ay 61442s
- Reaksiyon Skoru
- 1,572
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 249
- TM Yaşı
- 7 Yıl 2 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 6,672
- DevLira
- -6
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ben Alperen Sönmez.
Bugün sizlere ortalıkta ben nesne market yaptım oyun içi nesne market "yazdım" diyen 2 3 arkadaşa ithafen ve basit bir şekilde küçük bir gui ile oyuncuların gözünü boyamak için ekleyip kullanabileceğiniz AMACINA yönelik başarılı olan bir eklenti(Gui) paylaşacağım. Mantık uzaktan marketi taskbardaki web düğmesine bir guiyi bağlamak ve içerisine kategori ayırıp EP ile eşya satma yada EŞYA ile eşya satma sistemini entegre edip oyuncularınıza OYUN İÇİ NESNE MARKET olarak yutturabilirsiniz. (Denenmiş
gerçekten yutuyorlar)
Ben eşya ile item satma eklentisi kullandım dileyenBU KONUDAKİ MARKET SİSTEMİNİ kurup kullanabilir ama uzaktan npc sistemini
benim verdiğim dosyalar içindeki gameSRC klasöründeki uzak npcyi ekleyin ve kullanın.
Keyifli Günler
Bugün sizlere ortalıkta ben nesne market yaptım oyun içi nesne market "yazdım" diyen 2 3 arkadaşa ithafen ve basit bir şekilde küçük bir gui ile oyuncuların gözünü boyamak için ekleyip kullanabileceğiniz AMACINA yönelik başarılı olan bir eklenti(Gui) paylaşacağım. Mantık uzaktan marketi taskbardaki web düğmesine bir guiyi bağlamak ve içerisine kategori ayırıp EP ile eşya satma yada EŞYA ile eşya satma sistemini entegre edip oyuncularınıza OYUN İÇİ NESNE MARKET olarak yutturabilirsiniz. (Denenmiş
Ben eşya ile item satma eklentisi kullandım dileyenBU KONUDAKİ MARKET SİSTEMİNİ kurup kullanabilir ama uzaktan npc sistemini
benim verdiğim dosyalar içindeki gameSRC klasöründeki uzak npcyi ekleyin ve kullanın.
Keyifli Günler
Altta yeni kategori buton nasıl eklenir neye göre eklemelisiniz nereyi düzenlemelisiniz gibisinden rehber shop eklemeyi gösterdim.
Lütfen kendinizde bir uzaknpc sistemi varsa aynı olmaya bilir benim verdiğim dosyalar içindekini kullanınız.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Utandım.
- Konular
- 134
- Online süresi
- 3ay 61442s
- Reaksiyon Skoru
- 1,572
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 249