Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Uzak Market > Nesne Market #minigui Basit Göz Boyamalık Nesne Market Alperen Sönmez 2021-02-17

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

*Alperen Sönmez*

Alperen Sönmez
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
134
Online süresi
3ay 61442s
Reaksiyon Skoru
1,572
Altın Konu
6
Başarım Puanı
249
TM Yaşı
7 Yıl 2 Ay 26 Gün
MmoLira
6,672
DevLira
-6

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben Alperen Sönmez.
Bugün sizlere ortalıkta ben nesne market yaptım oyun içi nesne market "yazdım" diyen 2 3 arkadaşa ithafen ve basit bir şekilde küçük bir gui ile oyuncuların gözünü boyamak için ekleyip kullanabileceğiniz AMACINA yönelik başarılı olan bir eklenti(Gui) paylaşacağım. Mantık uzaktan marketi taskbardaki web düğmesine bir guiyi bağlamak ve içerisine kategori ayırıp EP ile eşya satma yada EŞYA ile eşya satma sistemini entegre edip oyuncularınıza OYUN İÇİ NESNE MARKET olarak yutturabilirsiniz. (Denenmiş :D gerçekten yutuyorlar)
Ben eşya ile item satma eklentisi kullandım dileyenBU KONUDAKİ MARKET SİSTEMİNİ kurup kullanabilir ama uzaktan npc sistemini

benim verdiğim dosyalar içindeki gameSRC klasöründeki uzak npcyi ekleyin ve kullanın.
Keyifli Günler
2.jpg
3.jpg

Altta yeni kategori buton nasıl eklenir neye göre eklemelisiniz nereyi düzenlemelisiniz gibisinden rehber shop eklemeyi gösterdim.
Lütfen kendinizde bir uzaknpc sistemi varsa aynı olmaya bilir benim verdiğim dosyalar içindekini kullanınız.
shop_ekleme.jpg

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

paylaşım için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri