kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Alınan Karara İtiraz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karaca425y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karaca425y

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 7 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
17
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hakkımda alınan karara itiraz için açmış bulunuyorum.

1.Şahış konuyu açmadan zaten ben olmayan sistemi için iade yapacağımı belirtmiştim.

Bknz:
Screenshot_1.png

2.Beranın kalbi sistemini ben vermek istedim kendisi almadı.

ve dahasıda var ama yeterli sanırım.

3.Şahısın amacı farklıdır.Bakınız diyorki playtime2 yi yap yinede 50 tl iade edecen.

Screenshot_8.png

4.Ben her türlü alternatifi sunmuşum beranın kalbini istemiyorsanız dedim yerine alternatif bir sistem ekleyelim diyede kolaylık sundum.Normalde beni ilgilendirirmi ben atarım sistemi ister kullanma ister kullanma ama ben her türlü kolaylık sağlama adına alternatif sundum.

Hatta ilk kendisi demişti faarklı bir sistem alalım diye.

Screenshot_9.png

Benim tekliflerim.

5.Amacını açıkca görebiliriz.50 TL İade edecekmişim birde 3 telafi edecekmişim.Madem böyle daha niye benden sistem istiyorsun.İşine geldiği gibi konuşuyor.

İstediği Sistemler:Ejderha bilgi sıralama sistemi, mark tipi karakter kilit, Sura ruhu korumalı alan :)

Screenshot_12.png

6.Şahışlara offlineshopu geç teslim etmemden dolayı ayrıca çeşitli yardımlarda bulundum.Bunu kendiside burada kabul etmektedir.Fakat item kilitlerken şifre sormasını ısrarla sorun diye belirtmektedir.İtem kilitlerken şifre sorması sorunmudur ?

Ayrıca telafi olarak şahışlara offlineshop normalde 80'li 40lı yaparmısın dedikleri için 40lı yapıp verdim.İtem kilitte ufak sorun dediler theprence item kilitlemesinden yaptım.

Screenshot_13.png

Buna rağmen şahış 1 satır değiştirmişim 2 satır değiştirmişim bende diyorumki mağdem 1 satır benden alana kadar sen değiştirseydin ? Ben sorunlarını çözdükçe sanırım hataları küçümsedimi naptı bilemiyorum.

7.Şahışa toplu indirimden indirim yaptım ona göre fiyat verdim.İşine gelen sistemleri alacak işine gelmeyenleri almayacak sistemleri ucuza kapatacak böyle bir ticaret olurmu.Tek amacı sistemleri ucuza kapatmak.

Screenshot_14.png

Kişi her lafındada bir laf sokma hakaret etmekteydi

Bknz:

Aşağılamalar

Screenshot_15.png

Sürekli tehtit etmeler;

Screenshot_16.png

İtem kilit sistemini yaptıktan sonra oyuna girip TEST bile etmeyip ne yapılmış ne yapılmamış bakmayıp bana yazmalar;

Screenshot_18.png

İtem kilitte anlaşmamız yang yerine taşınacak şifre kaydetme problemi vardı o giderilecekti.Fakat gördüğünüz gibi bana theprence item kilit videosu attı bundan istiyorum dedi ve ben buna rağmen itiraz etmedim aynısını yaptım.

Screenshot_19.png

Gördüğünüz üzere kendide belirtiyor ve kabul ediyor.

Screenshot_20.png

Gördüğünüz üzere offline shop 40a düşürürmüsünüz diye rica ettiler 2 letmedim sırf beklediler telafi etmek
adına.

Screenshot_21.png

Extra olarak pazar isim mesafe sistemi eklendi.

Offlineshopun gecikme sebebide şahsın srcsindeki hatalar bir kodu 2 defa eklemesi ve çeşitli sistemlerle çakışma sebebiyle uzadı.Bakınız ortağıda kabul etmektedir.

Şahış bu yaptığım işlemleri işi yokuşa sürünce kaç dakika uğraştın 1 dosya değiştirdin 1 quest okuttun 1 satıır düzelttin gibi hakaretler aşağılamalar yaptı.Neymiş pazar isim mesafe sistemi ekliymiş zaten kaldırayım o zaman diyorum kaldırtmıyor :) amacı aşikar. Ve bu tarz bir hakaretle karsı karsıya kaldım.

Göründüğü üzere sürekli bir aşağılama hakaret ve madem boş adamım neden 3 sistem diye diretiyorsun orasıda ayrı bir muaamma ?

Daha sonra forumda şikayet konusu açtı.İlk önce 100 Tl İade kararı alındı daha sonra detaylı inceleme sonucu karar 50 TL + Eşdeğer sistem olarka değiştirildi.Bende karara göre şahıştan sistem söylemelerini istedim.Daha sonra sahış yine hakaret edince patlama noktam oldu ve daha sonra aileme varan küfürler etti tek kelime cevap vermedim.

Görüldüğü üzere.

Daha sonra konuyla ilgili Lanet Adama durumu anlattım.Böyle böyle dedim aileme küfür etti iade yapmam ben zaten karara saygı duymuş sistem söylemelerini istemişim.

buyrun durumu anlattıgıma dair mesaj bana tenezzül edipte cevap vermedi.

Görüldüğü üzere bir satıcı olarak elimden gelenei yaptım

Olmayan sistemleri için iade yapacağımı belirttim Beranın kalbi sistemi için isterse hemen teslim edeceğimi istemezse alternatif olarak başka sistem ekleyebiliriz diye bir alternatif yol ve kolaylık sundum.Gecikmeye karşı telafi sistemler düzenlemeler yaptım.Yine karara saygı duydum ve ona göre şahışla iletişime geçip sistem söylemelerini istedim fakat hakaret yedim sürekli hakaret ettiği için patlama noktam oldu her insanın bir patlama noktası vardır ne yapayım yani doğru söylüyorsun cok yalvardımmı diyeyim sürekli hakaret hakaret artık insanın sabrı bir yerde tükeniyor ve aileme küfür etti haliyle iadesini ve sistemini vermedim kaldıki zaten bana sistem söylemiyor ben karara nasıl uyacaktım burada karara uymayan biri varsa oda şahıştır. eğerki böyle bir niyetim olsaydı ne diye sistem söylemelerini isteyeyim.Bu kadar hakarete ne için sessiz kalayım her insanın bir sınırı var teşekkürler.

Daha ne yapabilirim çok merak ediyorum.Üstüne üstlük sınırsız banlanıyorum anlamak gerçekten güç.

Son düzenleme:
İlk başta yazdıklarınla ilgili ayrıyetten açıklama yapmıyacam çünkü, zaten hakkında açılan şikayet konusunda gerekli karar verilerek konu üzerinden de belirtilmişti. Bunun haricinde diğer yazdıklarına gelince ise küfür konusunda haksız olarak sen bulundun çünkü hem ilk küfürü eden taraf sensin hemde yönetim üyesi olarak böyle bir şey yapmaman gerekirdi. Banlaman konusunda ise gerekli iadeyi yapmadığından dolayı hesabın süresiz olarak kapatıldı.

Son olarakta tenezzül etmeyip cevap vermediğimi söylemişsin fakat konuya eklediğin görseli düzgün şekilde kırpıp konuya eklesiydin http://imagevisit.com/images/2017/07/04/f637050c0a0abc3b926cd41b9e364b09.jpg mesajlarına cevap verdiğimi göstermiş olurdun. Gerekli işlemlerin uygulanmasından sonra yazdığın mesajlarda şuan da duruyor, kaydetmiş olduğun görselleri farklı şekilde kırpıp konuya ekleyerek kendini haklı gibi göstermeye çalışman birşeyi değiştirmeyecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri