C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Elmalı Hosting Şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ArchitectMan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sayın yöneticim 24 saat geçti kendileri hala bana ulaşmadı

Firma forumda aktif olup 24 saat içerisinde konuya cevap yazmadığı için satışları durdurulup rankı alındı

Merhabalar, şahısın sunucusunun kapatıldığı günden itibaren kalan günleriyle birlikte sunucusunu teslim edebiliriz tarafımıza ettiği hakaretler gerekçesiyle geri ödeme yapmayı şuanlık düşünmüyoruz. Telafi olarak sunucusunun özellikleri yükseltilebilir.

Merhabalar, şahısın sunucusunun kapatıldığı günden itibaren kalan günleriyle birlikte sunucusunu teslim edebiliriz tarafımıza ettiği hakaretler gerekçesiyle geri ödeme yapmayı şuanlık düşünmüyoruz. Telafi olarak sunucusunun özellikleri yükseltilebilir.

Soruma hala cevap vermemişsiniz.Kişinin size hakaret ettiğini söylüyorsunuz fakat çalışanınızda ''sesini kesersen'' şeklinde bir cümle kullanmış ayrıca müşterinizde tepki vermekte haklı %100 sorunsuz bir files sorun çıkarsa çözeriz diye belirtip sorunlarını belirtince çözmemişsiniz geri iade isteyince de yapmamışsınız.Müşteriye sorunlu bir files teslim ettiğiniz ve sorunlarını çözemediğiniz için geri ödeme yapmanız gerekiyor

Sunucu istemiyorum kesinlikle . Ödememi istiyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri