kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Elmalı Hosting Şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ArchitectMan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

ArchitectMan

Mimar bey :)
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Konular
1,906
Çözüm
6
Online süresi
8d 6h
Reaksiyon Skoru
986
Altın Konu
9
Başarım Puanı
332
MmoLira
4,946
DevLira
29
Ticaret - 100%
3   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar. Ben elmalı hosting ile anlaştığımda bana fileste herhangi bir sorun olursa yardımcı olacaklarını söylediler. Eyvallah bi yere kadar yardımcı oldular. Serverde karakter atıyorsun level atlıyor. 4 gün düzeltmelerini bekledim. Ben reklamlara para döküyorum bu sırada. Sonra bana gelen mesaj. " ÇÖZEMİYORUZ." ben size o parayı verdiysem sen bunu çözmekle mükellefsin. Ayrıca iade yapamam diyemezsin. Düzeltemeyeceksende arkasındayım filesimin demiyeceksin. Günlerce bekledim artık gına geldi. İade yapmıcaklarını söylediler. Sadece files değişiyolar ama herşey aynı sorunlar aynı sürekli zaman geçiyor. Paralarım boşa gidiyor. Artık gına geldi verdiğim paralardan bende inşallah çocuklarından gelir bu para dedim. 1-2 Gün sonra serverim kapanmış. Sen ne hakla server kapatıyorsun ? Hem buglu files sat , hem arkasındayım de , hem çözeme hem günlerce beklet. Caner de bi yere kadar ilgilendi şimdi oda bakmıyor. Bilmiyorum o gün kim vardı destekte ama yeter bu kadar sabrettiğim. Files değişmekten başka bişey yok. Başlangıç levelini ayarlıyacağım give_basic dosyası dahi yoktu eklettirdim. FİLES SANCAK FİLES BU ARADA. Verdikleri cevapsa " siz filesi görerek aldınız iade yok " . Yok öle bi dava. Arkasındayım demiceksin o zaman.
Konuşmalar canlı destekte olduğu için kayıt yok. Canerde vardır kayıtlar tabi silmediyse . Sadece son konuşmalar var skyp ta.
lWErDB.png

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

@DarkKnights Merhabalar ödemeyi Caner beye yapmış firma üzerine değil ödemeyi caner beyin şahsen yapmış olması gerekiyor. açıkladığım üzere firma ile caner beyin bir bağlantısı gün itibari ile bulunmuyor.
Bizide bu kısım ilgilendirmiyor elmalı hostingten hizmet almış aldığı hizmette her şeyin sorunsuz olduğu söylenmiş fakat sorunlu çıkmış iadede yapılmamış ayrıca firma rank başvurusu yaparkende bahsettiğiniz kişi firma sahibi olarak başvuru yaptı.Şikayet konusu çözülmediği sürece rank başvurunuz reddedilir
@elmalihost 24 saat içerisinde açıklama yapınız

Benim özür dileme gibi bir zorunluluğum yok. Ki dilememde. Sen bu filesi bana bugsuz sunmak zorundasın. Sen 4-5 Gün bekle ve hergün cebinden 100Tl çıksın bakayım naparsın sen. Reklamlara para döktüm ben. Ayrıca sen kimi bu kadar bekletirsen beklet bırak ettiğim bedduayı sülalene bile söverler. 4-5 Günü bile geçmiştir belkide bilmiyorum. 2 gündür yoktum . En başta bana filesimin arkasındayım yarıdmcı olucaz dedin. Her büyük sorun çıktığında files değiştiniz bişey demedim siz bilirsiniz dedim. Ama files değişince bişey değişmiyor. Herşey aynen devam ediyor. Sancak filesinin v bilmem kaçını koyuyor gene aynı şeyler . Zaten hiçbi fark yok. Kesinlikle iade istiyorum.
Ayrıca ben sizden sadece givebasic eklemenizi birde karakter sorununu istedim. Zaten kendim yapıyorum. Files o kadar saçma sapan ki bu 2 şeyi size yaptırmak istedim ki bana en başta yardımcı olucaz dedin. Ayrıca ondan öncede mertle bişey yaşandı. Kardeşim demişim beyfendiye onu sorun yapıyor. Benden yaşça küçüksün zaten. Kardeşim demem seni rahatsız edemez. Samimiyet gösterir bu. Neyse eleman beni alakadar etmez canerin sorunu.
29j1nL.png

İade yapılmadan veya gerekli şeyler olmadan kesinlikle konunun kapanmasını istemiyorum.
Ek olarak sancak filesin ne kadar sorunlu olduğunu şöyle söyliyim. Başka bir firmanın kullandığı fileste sancak ve bi arkadaş bundan şikayetçi. Firmayı baltalamak haddime değil tanımam etmem adamları. https://forum.turkmmo.com/konu/3573659-oyun-hosting-sikayet/

Ve yöneticim fark ettinizmi bilmiyorum ama http://elmalihosting.com/Turkmmofirma.html
silinmiş.

Son düzenleme:
Merhabalar kendisi asabi ve bizi hayvan yerine koyup emir verir şekilde her şeyi yaptırmaya calısıyor son olarak gelip canlı destekte param çocuklarınızın boğazınızda kalması durumu ve bunun gibi sıkıntılar çıkarıp kendisini haklı göstermesi ne kadar acıklı bir durum ? dediği her şeyi yaptık bir isteğini çözemedik diye çözmek zorundasınız gibi konusmalar ne kadar acıklı bir durum değil mi ? forum yönetimi tarafından gereğinin yapılmasını arz ederim kimse kimsenin uşağı değildir hele ki canlı desteğe gelip haram zıkkım, çocuğunuzun boğazın da kalması gibi kelimeler hiç bir şekil de kabul edilemez benim ile çalışan arkadaşlarımı da haksız yere hiç bir şekil de ezdirmem

Merhaba bu iş için yeterince dayanıyoruz sıkıntımız yok fakat kendini bilmezler kim oluyor da çocuğumun boğazındaki rıskına haram diyor ? Ayrıca 2 tarafın konuşmalarına dikkat edin birisinde ihtiyacım yok diyor paraya birisin de ise eş..k gibi calıstım ifadeler kullanıyor

4M0ad4.png

9dGN83.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri