Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Elmalı Hosting Şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ArchitectMan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Benim özür dileme gibi bir zorunluluğum yok. Ki dilememde. Sen bu filesi bana bugsuz sunmak zorundasın. Sen 4-5 Gün bekle ve hergün cebinden 100Tl çıksın bakayım naparsın sen. Reklamlara para döktüm ben. Ayrıca sen kimi bu kadar bekletirsen beklet bırak ettiğim bedduayı sülalene bile söverler. 4-5 Günü bile geçmiştir belkide bilmiyorum. 2 gündür yoktum . En başta bana filesimin arkasındayım yarıdmcı olucaz dedin. Her büyük sorun çıktığında files değiştiniz bişey demedim siz bilirsiniz dedim. Ama files değişince bişey değişmiyor. Herşey aynen devam ediyor. Sancak filesinin v bilmem kaçını koyuyor gene aynı şeyler . Zaten hiçbi fark yok. Kesinlikle iade istiyorum.
Ayrıca ben sizden sadece givebasic eklemenizi birde karakter sorununu istedim. Zaten kendim yapıyorum. Files o kadar saçma sapan ki bu 2 şeyi size yaptırmak istedim ki bana en başta yardımcı olucaz dedin. Ayrıca ondan öncede mertle bişey yaşandı. Kardeşim demişim beyfendiye onu sorun yapıyor. Benden yaşça küçüksün zaten. Kardeşim demem seni rahatsız edemez. Samimiyet gösterir bu. Neyse eleman beni alakadar etmez canerin sorunu.
29j1nL.png

İade yapılmadan veya gerekli şeyler olmadan kesinlikle konunun kapanmasını istemiyorum.
Ek olarak sancak filesin ne kadar sorunlu olduğunu şöyle söyliyim. Başka bir firmanın kullandığı fileste sancak ve bi arkadaş bundan şikayetçi. Firmayı baltalamak haddime değil tanımam etmem adamları. https://forum.turkmmo.com/konu/3573659-oyun-hosting-sikayet/

Ve yöneticim fark ettinizmi bilmiyorum ama http://elmalihosting.com/Turkmmofirma.html
silinmiş.
Turkmmofirma.html başındaki " T " harfini Küçük yaparsan sevinirim :)

Turkmmofirma.html başındaki " T " harfini Küçük yaparsan sevinirim :)
Foruma yeni gelmiş bir firma öğretemez bunu bana. Ayrıca sen bana demedin mi ben gerekeni yaparım işte sorun çıkarsa çözerim. Sen 4 gün bekletip çözemedik files değişelim diye diye benim süremi uzatıyosun başka yaptığın bi nane yok. Ben senin afedersin annene mi küfür etmişim. Ki küfür etsem şuraya belirtmem. Bırakında edeyim bedduamı . Adamlar günlerce bekletti. Elde avuçta bi nane yok. Anca files değişin. Ayrıca ben zaten bu işi yapan biriyim. Senin files dosyaların düzgün değil . Düzgün olan yerlerini zaten ben kendim yapmışım. Serveri aktif et bak . Önce filesini düzelt sonra satış yap

Birçok firmayla çalıştım. +5000 Online serverleri yönettim. Hatta yurtdışı makinaları kiralayıp server yönettim senelerce. Ben böyle birşey görmedim. Ben sana niye güvendim ? " %100 SORUNSUZ OLUR DEMEM AMA SORUN ÇIKARSA HEMEN YARDIMCI OLURUZ " bu sözün için günler öncesinden paran yattı ve bilerek cumartesi açılsın sınavım var önceden para yatsın dedim. Hatta sunucunda yer yoktu ayırttın. Sonra gelip yok argo yok bilmem ne deyip prim kasma . Ben öğrenci adamım. 3-4 Gün gittim çalıştım o para için. Bursumu reklamlara gömdüm. Pişkin pişkin canlı destekte özür dile diyemezsin bana. Senin elemanın ona kardeşim demişim diye bana "KAPA ÇENENİ " deme cürretinde bulunduğunda müşterine dönüp ben uyarı yapıcam sizde sakin olun demek yerine " siz laflarınıza dikkat edin" tarzında bana döndünüz. Yeni ve bir o kadarda acemisiniz. Ben senin elemanınla samimilik münasebetine girmek için hizmet almıyorum . Senin elemanın hizmetini vermeye bakması gerek. Yok kardeşim deme bunu deme şunu demeye bakmayacak. O zaman şiveli bir müşterin geldiğinde ona satamazsın sen. Böyle bir saçmalık yok. Birazdan gelicem devam edicem yazıma . Anlaşma yaptığım Four Medya saolsun verdiği serveri denicem. Gelirim birazdan vesselam

Buda ss :
qWENEQ.png

@admin @DarkKnights görüldüğü üzere. gereğinin yapılmasını önemle rica ederim.

Merhabalar kendisi asabi ve bizi hayvan yerine koyup emir verir şekilde her şeyi yaptırmaya calısıyor son olarak gelip canlı destekte param çocuklarınızın boğazınızda kalması durumu ve bunun gibi sıkıntılar çıkarıp kendisini haklı göstermesi ne kadar acıklı bir durum ? dediği her şeyi yaptık bir isteğini çözemedik diye çözmek zorundasınız gibi konusmalar ne kadar acıklı bir durum değil mi ? forum yönetimi tarafından gereğinin yapılmasını arz ederim kimse kimsenin uşağı değildir hele ki canlı desteğe gelip haram zıkkım, çocuğunuzun boğazın da kalması gibi kelimeler hiç bir şekil de kabul edilemez benim ile çalışan arkadaşlarımı da haksız yere hiç bir şekil de ezdirmem

Müşterinize neden %100 sorunsuz olduğunu söyleyip sorunlu bir files kuruyorsunuz? Canlı destek konuşmasıyla ilgili attığınız ss'de ise çalışanınız ''sancak v4 files araştırması yapabilirdiniz açıklarını buglarını gelip bize sorsanız şunu yapabilir misiniz diye cevabını verirdik'' şeklinde bir açıklama yapıyor.Müşterilerinize bilinçli bir şekilde açıklı ve sorunlu bir files kurduğunuzu çalışanınızda kabul etmiş ayrıca müşterinizin sorunlarınızı çözememişsiniz doğal olarak geri iade talep etmiş sizde geri iade yapmayacağınızı belirtmişsiniz müşterinizde üslubunu bozdu diye sunucusunu kapatmışsınız.Müşteriniz ve çalışanınız arasında geçen skype konuşmalarına bakıldığında çalışanınızda müşterinize ''sesini kesersen'' gibi bir tabir kullanmış.Müşterinize yaptırım olarak sunucusunu kapatıyorsunuz aynı şekilde çalışanınıza da üslubundan dolayı uyarı ya da yaptırım uyguladınız mı?

Ayrıca şikayet konularına firma,müşteri ve görevli harici mesaj yazımı yasak.Firma,müşteri ve görevli harici mesaj yazanlara gerekli ceza verildi

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri