Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Yeni GM adayının soruları (YARDIM)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KOZMONOT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 795

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Uzun süredir aklımda olan bir proje metin2 pvp sunucu sahibi olmak, ancak bu konu ile ilgili aklımda onlarca soru var.

Yıllarca belirli Online oyun platformunda hem player hem yönetici konumunda bulundum. Knight Online PvP serverinde 5 yıllık bir yöneticilik maceram oldu ve artık Metin2'ye geçmek ve yeni bir soluk getirmek istiyorum. Lakin bilmediğim çok şey var ve bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardım etmesini rica ediyorum.

1- Metin2 PvP serverı için temel olan programlar nelerdir?

2- Sıkıntısız bir server için kiralayacağım sunucunun hangi özellikleri barındırması gerek?

3- Server db'si fileslarını nasıl editliyebilirim, kullanabileceğim editörler nelerdir?

4- Serverın açılışında tatmin edici oyuncu sayısı kaç olmalıdır?

5- Server için reklamlara çok önem veriyorum. Hangi platformlarda reklam vermeliyim?

Şuan aklımda sorular bunlar arkadaşlar bu konular hakkında bilgisi olup ve yardım eden dostlara çok teşekkür ederim.

Hayırlı bayramlar dilerim.

Cevap: Putty - Filezilla - Navicat ( Pack için Eternexsus - Unepk)

2- Sıkıntısız bir server için kiralayacağım sunucunun hangi özellikleri barındırması gerek?

Cevap : Ram 2gb üstü olması lazım Freebsd 10 üstü mysql 5.5 üstü.

3- Server db'si fileslarını nasıl editliyebilirim, kullanabileceğim editörler nelerdir?

Cevap : Pack için Editlicekseniz EterNexsus - Unepk Database Editlemek için Navicat Programı.

Cevap: 150-200 Kişi En Az.

5- Server için reklamlara çok önem veriyorum. Hangi platformlarda reklam vermeliyim?

Cevap: Turkmmo ve Diğer Forumlar - Facebook Verebiliyorsanız Youtuberlar.

Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana.

Cevap: Putty - Filezilla - Navicat ( Pack için Eternexsus - Unepk)

Cevap : Ram 2gb üstü olması lazım Freebsd 10 üstü mysql 5.5 üstü.

Cevap : Pack için Editlicekseniz EterNexsus - Unepk Database Editlemek için Navicat Programı.

Cevap: 150-200 Kişi En Az.

Cevap: Turkmmo ve Diğer Forumlar - Facebook Verebiliyorsanız Youtuberlar.

Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana.
Çok teşekkür ederim. Dediğiniz programları deniyeceğim.

Bir sorum daha olacak arkadaşlar oyun içerisinde edit işlerimleri için hangi editör programını kullanmalıyım? Navicat programı ile yapmak mümkün mü?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri